Ogavni primjeri institucionaliziranog sotonizma

Jedno od proročanstva iz Knjige Istine odnosi se na uspon sotonizma. U jednoj od prvih poruka, iz 2010. godine govori se o usponu sotonističkih grupa i svjetskog nadzora:

Oni su braća u krvi i proždiru tijelo čovječanstva. Oni odaju počast bestidnim relikvijama i znakovima koje Zmija želi. Ovo, nemojte griješiti, je moćna i zastrašujuća skupina. Tako moćna da će biti teško pobjeći iz njihovih pandži kada vaša sredstva za život, hrana i novac budu ovisni o njima.

I dalje:

Jednom kada Zvijer i njeni sljedbenici budu nadzirali vaš novac, nadzirati će sve osim jedne stvari. Ne mogu i ne smiju nikada pokušati vam ukrasti vaše duše. Ipak, upravo to će pokušati.

I tako dok zla globalna skupina preuzima nadzor nad svjetskim stanovništvom putem tehnologije, korona diktature i ulaskom u tijela građana putem cijepljenja, vidimo sve više znakova i otvorenih manifestacija besramnog sotonizma.

Nedavno je američka država Kalifornija počela tjerati školske đake da štuju aztečke bogove kojima su se stoljećima prinosile ljudske žrtve, kao što je lijepo prikazano u filmu „Apocalypto“ M. Gibsona.

Naime, ova država uvela je tzv. etnički kurikulum, koji ima za cilj iskorijeniti „kolonizatorsku ideologiju“ u prvom redu kršćanstvo i slaviti pred kolumbovske poganske religije koje su od ljudskih lubanja gradile kule i hramove. Mainstream mediji poput CNN-a već su na sva usta počeli slaviti ovu formu sotonizma. SAD je očito ušao u novu eru, novoizabrane „demokratske“ vlasti.

No, ovaj tjedan imamo još gori primjer: Nike sotonske tenisice (doslovno se tako zovu) s pentagramom, znakom zvjeri i drugim sotonskim obilježjima. U reklami se čak navodi da tenisice sadržavaju po kap ljudske krvi. Cijena iznosi tisuću američkih dolara, a radi se o ograničenom broju od 666 pari ovih cipela.

Sotonske cipele promovira nekakav reper koji sebe zove Lil Nas X. Ovaj nesretnik u svome spotu otvoreno štuje sotonu. Strašno je da njegovu publiku predstavljaju zavedena djece, a poruka vezano za cipele je: Bolje je kraljevati u paklu nego služiti u Nebu.

Ovo je tek najnovije dno dna američkog i svjetskog društva Posljednjih Vremena. Nemojmo zaboraviti da već godinama gledamo kako djeca širom svijeta, uključujući i kod nas, piju energetsko piće nazvano Hell (pakao) s glavnom vraga na svome pakiranju kojeg promovira nekadašnji glumac Bruce Willis, koji svojom ćelom pokušava dočarati izgled nečastivog.

Sve je to naravno povezano s Bergoglijevim ljudskim bratstvom religija. U jednoj svjetskoj religiji, sve su religije jednake – a tu će naravno svoje mjesto naći i sotonizam. A zapravo, kao što znamo iz Knjige Istine, univerzalna svjetska religija osniva se radi štovanja sotone.