Oni se spremaju da izvrše genocid nad našom djecom

Iako cjepiva protiv COVID-19 nemaju trajno odobrenje Uprave za hranu i lijekove (FDA) i imaju samo eksperimentalni status, dr. Anthony Fauci predviđa da će se tinejdžerima u cijeloj zemlji ove biološke tvari ubrizgati na jesen, a djeci osnovnih škola početkom 2022. godine.

Gostujući ovog vikenda u emisiji CBS Face the Nation, glavni medicinski savjetnik predsjednika izjavio je: „Predviđamo da će srednjoškolci vrlo vjerojatno moći biti cijepljeni do jesenskog roka, možda ne prvog dana, ali sigurno u rani dio jeseni.”

“Djeca osnovnoškolskog uzrasta … [vjerojatno] će se moći cijepiti do prve četvrtine 2022. godine”, dodao je.

Doktor Fauci nije objasnio opravdanost podvrgavanja ove mlađe populacije eksperimentalnim biološkim agensima, s obzirom na procjenu Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) da imaju 99,997 posto stope preživljavanja, ako su zaraženi sa COVID-19.

Kao što ove brojke potvrđuju, prema dr. Simone Gold, znanstvenici, utemeljiteljici američkih Frontline Doctors-a (AFLDS), COVID-19 je “nebitan” kao prijetnja ovoj dobnoj skupini, a time i prema ustrajnoj preporuci AFLDS-a, ove injekcije mRNA genske terapije djeci moraju biti “zabranjene”.

I dalje postoje značajne zabrinutosti u vezi s ovim eksperimentalnim cjepivima COVID-19, koja su ubrzana kroz proces razvoja, ispitivanja, odobravanja i sada distribucije, s novom tehnologijom “messenger RNA”, bez industrijskih standardnih pokusa na životinjama, niti bilo koje studije na dugoročne učinke.

Te su zabrinutosti uključivale “alergijske” i “potencijalno fatalne reakcije”, rizike da ta cjepiva mogu prouzročiti neplodnost kod žena, rezultirati povećanom ranjivošću na virus i predstavljati neprihvatljive opasnosti od dugoročnih učinaka zbog nedostatka odgovarajućeg testiranja.

Trenutna izvješća o sustavu izvještavanja CDC-a o VAERS otkrivaju da je “između 14. prosinca 2020. i 26. veljače VAERS-u prijavljeno ukupno 25.212 neželjenih događaja, uključujući 1.265 smrtnih slučajeva i 4.424 ozbiljnih ozljeda, kao posljedica cijepljenja”.

 

Naravno, za ovu bazu podataka uzročnost nije nužno potvrđena, niti se može pretpostaviti da su prijavljeni svi takvi događaji. Međutim, jedno istraživanje iz 2010. pokazalo je da se na VAERS prijavljuje “manje od 1% ozljeda cjepivom”, što sugerira da bi stvarni broj smrtnih slučajeva i ozljeda mogao biti znatno veći.

Nadalje, iako su mnogi nagovijestili da bi djeca trebala primati ove injekcije kako bi „zaštitila druge“, ne postoje podaci o tome jesu li ti eksperimentalni agensi zapravo sposobni zaustaviti prijenos virusa, pa je stoga moguće da bi cijepljene osobe mogle biti zaraženi COVID-19 i prenijeti ga drugima, negirajući tu osnovnu svrhu samog cjepiva.

U međuvremenu, iako su mediji pomno potisnuli ove informacije, dostupni su sigurni, jeftini i vrlo učinkoviti tretmani za COVID-19. Rano liječenje hidroksiklorokinom, cinkom, antibiotikom i vitaminima jedna je od takvih mogućnosti s impresivnim rezultatima.

Još jedan prenamijenjeni lijek koji je proglašen ništa manje nego “čudesnim” je ivermektin za koji se kaže da “uništava prijenos ovog virusa”, a nedavno je odobren za upotrebu u SAD-u za liječenje COVID-19.

Kako je i prorokovano u Knjizi Istine, oni se spremaju da izvrše genocid nad našom djecom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *