Pakleni plamen jedne svjetske religije

I dok se nastavlja nezaustavljivi marš promjene lica Crkve i njenog preobraženja u lažnu crkvu i jednu svjetsku religiju snažno se mijenja i svjetsko javno mnijenje.

Zahvaljujući oligarhijskim globalističkim medijima, pred nadolazeću amazonsku sinodu, oči svijeta su uperene u Amazoniju. Virus eko-paranoje zašao je u svaki sokak svijeta, pa se sada i baka iz susjedstva, koja niti ne zna gdje je Amazonija, brine „tko to tamo pali pluća svijeta“.

Pod antikristovom dirigentskom palicom dižu se glasovi environmentalista, pokreću se dalekosežne kampanje za spas Amazonije i spas svijeta, a sotonski glas šapuće: „Ako hoćemo spasiti ovaj svijet moramo ujediniti sve narode u jednu svjetsku vladu, ujediniti sve religije u jednu svjetsku religiju!“

Iz mraka Amazonije prodire domorodačko poganstvo u prvi plan. Njega jednakim žarom nameću oligarhijski svjetski mediji kao i crkveni medijski kanali u šakama Bergolijanaca. Domorodačko poganstvo Amazonije se predstavlja svijetu kao izvorna humanistička vrijednost koja se bori za očuvanje planete.

Ovim putem sotona predstavlja svijetu domorodačko poganstvo kao težnju potlačenih naroda da spase svoju zemlju, kulturu i cijelu planetu, od kandži bijelih desničarskih kapitalista poput brazilskog predsjednika Bolsonara, i sličnih svjetskih političara Trumpovog stila, koji mašu s krunicama i kršćanstvom koje je toliko godina uništavalo i progonilo „dobre indijance“, kao religija okrutnih španjolskih konkvistadora i bogate elite.

Tužna istina da poganski običaji domorodačkih plemena u Amazoniji uključuju čestu praksu čedomorstva, jedenje pepela pokojnika i društvene odnose koji veličaju ubojstvo i nasilje ne dopire do dominantnih medija koji kreiraju javno mnijenje.

Sotonska bajka dobiva svoju slikovnicu kroz šarene slike posjeta amazonskog poglavice Raonija, borca za spas planeta, koji se fotografira u Rimu s lažnim prorokom, u Parizu s francuskim predsjednikom i antikristovim slugom, Emmanuelom Macronom. U duetu s Macronom poglavica Raoni viče protiv brazilskog predsjednika Bolsonara da je kriv što „gori Amazonija“, dok stotine tisuća zaluđenih mladića i djevojaka u bjesnilu demonstriraju na ulicama Londona tražeći Bolsonarovu glavu.

Sve je to odavno propovijedao Leonardo Boff, propali franjevac i šaman teologije oslobođenja, čije je riječi koristio lažni prorok u enciklici Laudato si i na čijim idejama počiva heretični radni dokument amazonske sinode. Podsjetimo, Boff upravo poziva na stvaranje jedne svjetske vlade i jedne svjetske religije, služeći se svim gore navedenim elementima od borbe za okoliš i spas planeta, borbe za potlačene protiv kapitalista do borbe za indijance i poganska vjerovanja, dakle istim temama koje odzvanjaju globalističkim medijima ovih dana dok traju sastanci svjetskih moćnika G7.

Boff je prošli mjesec na twitteru objavio sliku iz 1972. godine na kojoj je slikan s grupom klerika bez kolara, među kojima je i Bergoglio, a koju mu je navodno nedavno poslao sam lažni prorok. Boff tvrdi da je Bergoglio poput njega teolog oslobođenja i hvali se suradnjom s Bergoglijem na tekstu koji je inspirirao prvu encikliku lažnoga proroka Ludato Si

Nasuprot kršćanstva sotona nudi teologiju oslobođenja – komunizam zamotan u kršćanski celofan, koji je desetljećima pozivao na revoluciju latinoameričkog proletarijata, a koji sada ujedinjuje snage s domorodačkim šamanima, facebook ekolozima svih nacija, new age vješticama svih kontinenata i elitom šampanjskih socijalista koji kontroliraju medije i kapital.

U ovom ludom amazonskom ritmu, iz dima goreće Amazonije, ove jeseni pred vama se uzdiže neman jedne svjetske religije.

One Comment

  1. Ivan Milicevic

    Sve ovo neka nam bude samo inspiracija za još više (što više dnevno) i žarče moliti križarske molitve, i tri krunice dnevno, sukladno preporukama iz Knjige Istine.
    Hvala Ti Kriste za Knjigu Istine, za Križarske molitve i sve informacije-proročanstva koje si nam dao u Knjizi Istine, te na taj način znamo Istinu unaprijed. Amen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *