Papa Benedikt ipak je suautor knjige koja govori o celibatu

Bergoglijeva PR mašinerija uspjela je u nakani da pregazi pokušaj kardinala Saraha i pape Benedikta da galvaniziraju svjetsku katoličku javnost u obranu celibata. Nakon što je lažni prorok upotrijebio sva raspoloživa oružja i oruđa da se diskreditira knjiga „Iz dubine naših srca“, da se lažima i prisilom privremeno skloni ime pape Benedikta s naslovnica i da se stvori skandal kako bi se fokus maknuo s glavne poruke knjige o svetosti celibata, sada, kada se slegla prašina oko toga knjiga izlazi na tržišta onako kako je istinski bila i napisana, uz suautorstvo kardinala Saraha i pape Benedikta.

 

Tako je na službenoj presici talijanskog izdavača objavljeno da će knjiga izaći na talijansko tržište 30. siječnja uz koautorstvo kardinala Saraha i pape Benedikta. Dakle, nema nikakvog govora o povlačenju Benediktovog potpisa kao što je nadbiskup Gänswein objavio novinarima nakon što su se pojavile glasine da Benedikt nije bio svjestan sadržaja knjige i da je kardinal Sarah manipulirao njime.

Naravno, u svijetu bergolijanskih spin doktora, sada je to u potpunosti nebitno, jer utakmica je odigrana, gledatelji su već odavno napustili tribine. Blato bačeno na kardinala Saraha i papu Benedikta nije uklonjeno.

Tako je i u Hrvatskoj. Katolički portali poput Bitno.net prestali su objavljivati vijesti o ovoj priči, nakon što je iz Vatikana došla prljava informacija da Benedikt nije bio upoznat sa sadržajem knjige te da će zato njegovo ime biti uklonjeno. I to je sada ono što hrvatska katolička javnost vidi.

Hoće li Verbum objaviti knjigu kardinala Saraha i pape Benedikta i tako učiniti nešto dobro za spas zabludjelih katolika u Hrvatskoj ili će nastaviti samo profitirati na prodaji knjiga lažnoga proroka? Nažalost, ništa ne upućuje na promjenu u tom pogledu.

Pobornici Bergoglija u Hrvatskoj mogu sada odahnuti, jer riječi pape Benedikta u obranu celibata ne će dopirati do Hrvatske. No, najviše mogu odahnuti oni svećenici koji sjede na dvije stolice, jer se može nastaviti šizofrena i dvolična situacija u kojoj  će Bergoglija od Pachamame nastaviti prikazivati kao sveca i tako obmanjivati narod.

No, jasno je da je ova taktika kratka vijeka, a prvi test stiže već za par tjedana, kada će lažni porok objaviti svoj dokument o amazonskoj sinodi. Ipak, lažni prorok će pažljivo skrojiti objavu dokumenta, pa će kao i uvijek baciti koju pravovjernu „kost“ onima koji mu služe tako što duže održavaju privid njegove pravovjernosti u javnosti, kako bi se što više duša uhvatilo u mrežu obmane jedne svjetske religije.

Oni koji se uzdaju u zemaljske poglavare trebaju znati da će Bog uvijek uzdići svjedoke istine koji se ne će ustručavati objaviti vjernicima što je istina, a što laž. Samo je pitanje tko je voljan čuti. Taj izbor na svakom je od nas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *