Papa Benedikt u Njemačkoj

Papa Benedikt napustio je Rim i 18. lipnja u 11:45 sletio u zračnu luku München. Službena priča govori o tome kako je Benediktov brat Georg ozbiljno bolestan (praktički na samrti) i da je ovo možda posljednja prilika da se njih dvojica vide.

Međutim, nedugo nakon ove objave pojavila se informacija da je Benedikt skupa s njegovim bratom Georgom slavio svečanu pjevanu latinsku Svetu Misu na blagdan Presvetog Srca Isusova.

Iz krugova koji podupiru Benediktovo papinstvo, naglašavaju kako je uz Benedikta putovao vodeći vatikanski policajac i tvrde kako je to vrlo neobično, kako se događaju čudne stvari i govore da to djeluje kao da je Benedikt u izgonu iz Rima i u zarobljeništvu. Njemački tisak objavio je kako Benedikt ne smije davati intervjue.

Na nekim portalima se govori o tome kako Benedikta u Njemačkoj čuva njemačka tajna služba, koja je postavila dvojicu snajperista na krov sjemeništa u kojem su ga smjestili. Također navode kako Benediktove fotografije s putovanja u Njemačku pokazuju kako je u zapostavljenom stanju.

U tradicionalističkim krugovima pozorno se prati cijela situacija. Izvori u Vatikanu tvrde kako je prisutnost istinskog Pape u Vatikanu bila prepreka u provođenju revolucionarnih ciljeva Bergoglija i njegove klike.

Mnogi u tome vide ostvarenje proročanstava Bl. Ane Katarine Emmerich. Niže je njeno viđenje od 1. listopada 1820. godine:

Crkva je u velikoj opasnosti. Moramo se moliti da papa ne napusti Rim; mnoga zla će doći ako on ode… Šire se protestantska doktrina i ona grčkih šizmatika. Sad vidim da na ovom mjestu (Rimu), Crkvu tako lukavo potkopavaju da jedva ima sto svećenika koji nisu obmanuti. Svi rade na uništenju, čak i kler. Veliko uništenje je blizu.

Naši Križari upozoravaju da bi Benedikt odlazak u Njemačku mogao upućivati i na konkretne poruke iz Knjige Istine.

U poruci o Upozorenju, Krist govori 20. veljače 2013.:

Ovo Veliko Prosvjetljenje Savjesti će se dogoditi nakon što moj Sveti Namjesnik napusti Rim.

Mjesec dana kasnije Isus opet kaže:

Vladavina u Petrovoj kući će biti kratka i uskoro će Moj ljubljeni papa Benedikt voditi Božju djecu s mjesta svog progonstva.

Ostaje nam pratiti ove događaje i molitvom podupirati papu Benedikta u ovim osjetljivim trenucima i moliti da mu Gospodin udjeli snage da usprkos progonu povede Crkvu u ovim teškim vremenima mraka, apostazije i uništenja.

3 komentara

  1. Vedran

    18.lipnja navršilo se 59 godina od početka ukazanja u Garabandalu. Na četrvtu godišnjicu ukazanja 18.lipnja 1965. Conchita Gonzales, jedna od vidjelica na taj je dan primila posebnu poruku od Naše Gospe preko Svetog Mihaela: “Budući da moja poruka od 18. listopada nije objavljena svijetu i tako nije ni ispunjena, sad vam kažem da je ovo moja zadnja poruka. Prije je čaša bila puna, a sada se već preljeva. Mnogi su kardinali, biskupi i svećenici na putu pro­kletstva, a sa sobom vuku mnoge duše. Svetoj Euharistiji se daje sve manja važnost i čast. Da bi izbjegli Božji gnjev mora­mo se sami potruditi za popravak. Ako Ga zamolimo iskrena srca za oproštenje, On će se smilovati i oprostiti. Ja, vaša Maj­ka, posredovanjem arhanđela Mihaela, želim vam poručiti da popravite svoje živote. Već ste prije primili jedno od zadnjih upozorenja. Vrlo vas volim i ne želim vašu osudu. Zamolite iskreno i Mi ćemo vas uslišati. Morate čini više žrtve i pokore. Razmišljajte o Muci Isusovoj.”
    Prisjećajući se abdikacije pape Benedikta 2013.godine vidimo da se i ona zbila na obljetnicu Gospinog ukazanja, u Lurdu, koje bi se moglo nazvati početkom velikih Marijanskih ukazanja koja su obilježila noviju povijest Crkve. Sjećamo se također da je na taj dan 11.veljače godinu dana prije Isus preko Marije od Božjeg Milosrđa najavio njegov odlazak sa Petrove Stolice i da je istu večer munja udarila u vrh bazilike Svetog Petra. Kad sve ovo promotrimo vidimo da Nebo snažno progovara preko posljednjeg pape pripremajući nas na plamenove Božanskog Milosrđa koji će uskoro zapaliti duhovno opustošeni svijet i teško da je ovaj njegov odlazak u Njemačku tek posjet bratu.

  2. jerko

    Možemo poznavati stotine istina.., možemo poznavati stotine događaja., možemeo moliti stotine molitava.., možemo poznavate sve mudre knjige.., mozemo poznavati i otkriti sve tajne ali ako ljubavi nemamo.., ako je srdžba u nama.., ako je ljubomora i zavist naša garderoba.., ako je prezir naša obuća.., ako materijalizam naš stomak.., ako je podrugljivost i cinazam naše oči.., ako su ruke naše nesućotnost.., ako je ne razumjevanje za paznju drugih naše lice., ako je egoizam nas hod.., sve nam je badava.., zaobići će nas Bog.. ali ako i želja i ako nakana i ako htijenje imam i ako volju svoju za Boga imam i ljubava primit želima tad se zla ja ne bojim.., Od Boga nikakve opačine za puk svoje nisu prpremljenje.., muka je jedna podnešena da u muku tko u njega viruje u drugu neku ući neće.., Bog moj i Bog naš je sve dobro i dobra nad njim drugog nema i što Dobro nudi i daje .. samo dobro i ništa više!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *