Plenković, Bozanić, zvijer s deset rogova i euri

Plenković je posrnuo. Opasno se zaljuljala njegova premijerska stolica nakon što je, nemoćan da provede antikristov plan za Hrvatsku, počeo prijetiti svom vlastitom narodu na najokrutniji način. U samo mjesec dana od heroja „borbe protiv nevidljivog neprijatelja“ pretvorio se u uspaničenog kvislinga koji se prepao da mu narod sprema vješala.

Koliko je ozbiljna situacija pokazuje to da je Plenkoviću odmah dotrčala u pomoć šefica EK Von der Leyen. Stiže konjica da spasi našeg tiranina. Kreće kampanja. Masonski, pardon Jutarjni list predvodi kampanju. Škljocaju aparati, slikaju se na sve strane. Usiljeni osmijesi, privid da je sve super-duper.

Plenkovićev osmjeh više sliči na grčevitu grimasu čovjeka koji pod svaku cijenu nastoji dokazati da je u kontroli dok mu znoj izbija na čelo. Čak su i Rimca doveli da svojom nazočnošću uveliča operaciju spašavanja antikristovog vojnika Ryana.

A onda su se ovom masonskom cirkusu pridružili hrvatski crkveni veledostojnici. Cilj ove operacije je da se zadrži masonski stisak nad Hrvatskom, a Kaptol je tu da pomogne. Bozanić je napravio kompromis, nije se osobno pojavio, ali je poslao biskupa Šaška i druge da prave društvu i slikaju se s Von der Leyen i Plenkovićem. Vjeran je on svome Andreju.

Kako se hrvatski biskupi mogu slikati i smješkati s glavnim šefom zvjeri s deset rogova koja svake godine ždere milijune abortirane djece u holokaustu gorem od Drugog svjetskog rata?

Kako se mogu producirati uz predstavnika jedne takve zločinačke institucije koja brutalno i okrutno nameće sodomsku LGBT tiraniju i kažnjava one koji joj se ne pokore? Tzv. katolički tisak u Hrvatskoj sve to prenosi kao najnormalniju vijest, kao da je sve to ok. Možda je njima sav taj pakleni i sotonski užas postao ok…

Zamislite da se Sveti Pavao smješkao rukujući se s Neronom. Naravno da je takvo što nezamislivo za istinskog prelata, svećenika pa i običnog vjernika koji istinski služi Kristu.

No, vodstvo Crkve u Hrvata ogrezlo je u financijsko-političkim poveznicama s HDZ mafijom, neprijateljima hrvatskog naroda. Hrvatski prelati legli su davno u krevet s babilonskom bludnicom.

Shvaćaju li oni da im je ovo lošije nego da su se slikali s Hitlerom ili Staljinom? Vjerojatno ne. U vodstvu Crkve u Hrvata vlada potpuno sljepilo. Sam Bozanić prije par dana pozvao je ljude da ubrizgavaju otrovne injekcije, a njegovi su već to učinili velikom broju hrvatski svećenika.

Pritom se uvijek pozivaju „kao što je to učinio naš papa Franjo“. Tako je ovaj tjedan Bozanić Bergogliju „izrazio duhovnu blizinu nakon oporavka od operacije“. Svoju sudbinu vezali su uz lažnoga proroka. Tako govore, tako rade, partijska linija mora se poštovati. Jedino pitanje je gdje je Bog u svemu tome.

Tu dolazimo do onog što je spiritus movens cijele ove priče. Da citiramo Jutarnji: Von der Leyen potvrdila da stižu milijarde, Plenković otkrio kada ćemo kavu plaćati u eurima. Tako Jutarnji umiruje ovce koje su se pobunile na putu za klaonicu: ušuti stoko, bit će eura. Na obećanim milijardama od Von der Leyen Plenković je dobio izbore prošle godine. Sad ti koji su glasali za njega čekaju smrt od injekcije.

Tako sotona pridobiva ljude za injekciju – bit će para, odbijat ćeš subvencije, ne moraš brinuti o otkazu, moći ćeš putovati, ići na utakmice, nema maske… Euri su ono što stoji iza ove cijele priče.

Trpaju im eure u usta. Tako njihove marionete i majmunčići šutke prihvaćaju sve što treba: sodomiju, abortus, eutanaziju, pa ako treba i genocid injekcijom.

No Bog ovo gleda i sve se bilježi za skorašnji Strašni Sud:

I dođe jedan od sedam anđela, koji su imali sedam čaša, i progovori s menom i reče: “Hodi, da ti pokažem sud bludnice velike, koja sjedi na vodama mnogim; S kojom su blud provodili kraljevi zemlje, i koji stanuju na zemlji, opiše se vinom bluda njezina.” I odvede me u pustinju u duhu; i vidjeh ženu, gdje sjedi na zvijeri crvenoj, punu imena psovačkih, imajući sedam glava i deset rogova. I žena bijaše obučena u grimiz i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragim i biserom, i imala je čašu zlatnu u ruci svojoj punu gada i nečistoće bluda svojega. I na čelu njezinu napisano ime: “Tajna! Babilon veliki, mati bludnicama i gadovima zemlje.”

I vidjeh ženu pijanu od krvi svetih i od krvi svjedoka Isusovih. I začudih se čudom velikim, kad je vidjeh. I reče mi anđeo: “Što se čudiš? Ja ću ti reći tajnu žene i zvijeri, koja je nosi i ima sedam glava i deset rogova. Zvijer, koju si vidio, bijaše i nije, i izaći će iz bezdana, i otići će u propast; i divit će se, koji stanuju na zemlji, kojima nije ime napisano u knjigu života od postanja svijeta, kad vide zvijer, koja bijaše, i nije više, i opet će doći. Ovdje je um, koji ima mudrost. Sedam glava, sedam su gora, na kojima žena sjedi. I sedam je kraljeva. Pet je njih palo, jedan jest, a drugi još nije došao; i kad dođe, zamalo treba da ostane. I zvijer, koja bijaše i nije, i ona je osmi, i jest od sedmorice, i u propast ide. I deset rogova, koje si vidio, to su deset kraljeva, koji kraljevstva, još ne primiše, nego vlast kao kraljevi na jednu uru primaju sa zvijeri. Oni imaju jednu namjeru, i silu i vlast svoju daju zvijeri. Oni će ratovati s Janjetom, i Janje će ih pobijediti, jer je Gospodar nad gospodarima i Kralj nad kraljevima, i koji su s njim, jesu pozvani, izabrani i vjerni.”

I reče mi: “Vode, što si vidio, gdje sjedi bludnica, puci su i plemena i narodi i jezici. I deset rogova, što si vidio na zvijeri, oni će zamrziti na bludnicu, i učinit će je pustom i golom, i meso će njezino pojesti i spalit će je ognjem. Jer je Bog dao u srca njihova, da učine odluku njegovu, da dadnu vlast svoju zvijeri, dok se izvrše riječi Božje. I žena, koju si vidio, jest grad veliki, koji ima vlast nad kraljevima zemlje.”

Otkrivenje 17, 1-18

Iza toga vidjeh drugoga anđela gdje silazi s neba, koji je imao vlast veliku, i zemlja se rasvijetli od slave njegove. I povika jakim glasom govoreći: “Pade, pade Babilon veliki, i postade stan đavolima, i tamnica svakome duhu nečistome, i tamnica svakoj ptici nečistoj i mrskoj; jer žestokim vinom bludnosti svoje napoji sve narode;  I kraljevi zemlje s njom su bludno griješili, i trgovci zemlje obogatili su se od sile raskoši njezinih.”

I začuh glas drugi s neba, koji je govorio: “Izađite iz nje, narode moj, da ne budete dionici grijeha njezinih, i da ne primite od zala njezinih! Jer grijehi njezini dopriješe sve do neba, i Bog se opomenu nepravda njezinih.  Platite joj, kao što i ona plati vama, i podajte joj dvojinom onoliko po djelima njezinim; u čašu, u koju je lijevala, ulijte joj dvojinom onoliko!  Koliko se slavila i naslađivala, toliko joj podajte muke i tuge, jer govori u srcu svojemu: ‘Sjedim kao kraljica, i nijesam udovica, i tuge neću vidjeti.’ Zato će u jedan dan doći zla njezina: smrt, i tuga i glad, i spalit će se ognjem, jer je jak Gospodin Bog, koji joj sudi.  I plakat će i tugovati za njom kraljevi zemlje, koji s njom blud provodiše i raskošno živješe, kad vide dim požara njezina; Izdaleka stajat će od straha pred mukama njezinim i govorit će: “Jao, jao, grade veliki Babilone, grade jaki, jer u jedan čas dođe sud tvoj!

Otkrivenje 18, 1-10.