Plenković mrzitelj Crkve u Hrvata?

Sve do sada bilo je pretvaranje: farizejske poze u prvim redovima tijekom Mise, slikanje s biskupima kako bi pridobio glasove hrvatskih katolika, sudjelovanje u obredima i crkvenim tradicijama. No, svaki put kad je bilo bitno Plenković je jasno pokazao kojeg gospodara služi. Sjetite se samo Istambulske konvencije.

Sada je maska u potpunosti pala, a ovaj masonski pajac pokazuje svoje pravo lice. Svjedoci smo gnusnih prijetnji, ucjena, vrijeđanja i zakulisnih igara. Odmah je krenulo tužakanje hrvatskih biskupa lažnome proroku u Rimu.

Najružnije uvrede upućene su biskupima.

Biskupi su sada predmet pokude i sprdnje – prigovara im se da su sebe cijepili, a da podržavaju one koji ne poštuju Plenkovićeve „mjere“.  

Sam Plenković najavljuje obračun sa onima koji kako kaže „glume zaštitu prava, a zaštićeni su kao lički medvjedi i s booster dozom“.

Najavljuje da će „mijenjati zakon“ kako bi se obračunao s onima koji ne poštuju njegove protuzakonite i protuustavne „mjere“.

Što je jedna Hrvatska za visokog EU političara kao što je Plenković?

Pa, on može mijenjati zakone kako mu padne na pamet jer on ne odgovara narodu nego odgovara svojim masonskim gospodarima. Odgovara zvjeri sa deset rogova.

Ali taj jadni čovjek isto tako odgovara Bogu Koji sve ovo gleda dok se svima nama gomilaju dokazni materijali za neizbježni i skori Posljednji Sud.

Jao tebi Plenkoviću, ako se ne obratiš! Padaš u sve veću tamu, a pod tvojom paskom gnusno se zlo po Hrvatskoj širi. Kakva strašna odgovornost! Obrati se, jer vremena je sve manje! Poslušaj riječi Gospodinove:

Oni od vas koji slijepo slijede zapovijedi onih na moćnim položajima, koji vas upućuju da činite djela za koja znate da su odvratna u Očima Božjim i vi ćete također biti krivi kao i oni koji vas dovode u iskušenje da izvršite takvu zloću. Muškarci i žene, čija je moć nad drugima stvorena zbog podmitljivosti i drugih sredstava, imati će puno toga za učiniti, ako žele uživati Moje Veličanstveno Kraljevstvo. Ja ću oboriti egoiste i ohole među vama. Ja ću vas baciti na tlo, dok ne postanete ponizni kao oni koje ugnjetavate. (Poruka od 29.8.2013.)

Poruka Križarima: naše su molitve već pomogle da oslabi plan zle skupine u Hrvatskoj. Nastavite dalje moliti da dodatno oslabi stisak zloga oko naših političkih čelnika. Ne zaboravite što je Isus rekao:

I dok se vremena velikih kušnji nastavljaju, vaše će molitve prouzročiti mnogo neuspjeha u planovima koje su stvorile masonske sile u svijetu, koji su osmišljeni da stvore pustoš zato da bi se nadziralo slabe i ranjive. Samo jedna Križarska Molitva, izrečena od srca, dovoljna je za Mene da uništim moć oholih političkih čelnika, koji nemaju savjesti. (Poruka od 29.8.2013.)