Plenkoviću, sjeti se riječi: MENE, MENE, TEKEL, PARSIN

Slika vladara. Moć, kontrola, ponos, besprijekorna komunikacija. To je slika hrvatskog premijera Plenkovića prilikom njegovog intervjua ovoga tjedna na CNN-u. To je slika koja se zrcali i u provincijskoj ekspozituri globalističkih medija nazvanoj Jutarnji list.

Andrej je čedo oligarhijskih medija, kako svjetskih tako i domaćih. Jutarnji list, koji se prije gnušao hadezeovaca (uz svojedobno iznimku Sanadera) sada paradira s njim. Naime, Plenković je uspješno odstranio posljednje ostatke kršćanskih elemenata iz te stranke i eutanaziravši HDZ postao heroj hrvatske globalističke ljevice, kojoj više uopće nije potreban SDP.

Tako je Plenković poslao u povijest dvije najveće političke stranke u Hrvata i zagospodario Hrvatskom stvorivši jednu veliku bezličnu političku platformu, bez okusa i mirisa, koja služi za implementaciju globalističkih ciljeva na teritoriju Hrvatske i za osobnih probitak onih koji na tome polju rade. Čista pragmatika bez opterećenosti ideologijom i načelima. Trgovina stavljanja u službu onih koji nameću politiku antikrista u zamjenu za zadovoljenje vlastitih ambicija. Paklena rabota.

Andrej je europski i globalni uzor vazala koji uspješno kroti vlastito pleme, CNN-ov dečko s postera. Tako je zadobio naklonost knezova svijeta, čije ciljeve poslušno izvršava. Ciljevi sotonske politike antikrista uključuju implementaciju zlih zakona, legalizaciju, normalizaciju i širenje smrtnih grijeha koji odvode duše od Boga i koji vode u pakao.

Na polju uništenja obitelji i širenja sodomije, prije nekoliko godina Plenković se borio protiv katolika u Hrvatskoj kako bi uveo istambulsku konvenciju, a kroz to i sotonsku LGBT ideologiju. Tada je slomio otpor nekolicine unutar HDZ-a čija je savjest, na slavu Božju i njihovo spasenje, proradila.

Prije par dana, Plenkovićev Jutarnji pobjedonosno maše viješću da su hrvatske institucije po prvi put neko jadno dijete dale u ruke dvojici nesretnika koji žive u perverziji izopačenih sodomskih nastranosti. Tako danas hrvatske institucije pod Plenkovićevom paskom, hrvatsku djecu bacaju u zmijsko grotlo jednog od najogavnijih grijeha i zala u povijesti ljudskoga roda.

Kome nije jasno da se radi o provođenju planova skovanih u samome paklu?

Hrvatska se ovime svrstava u red zemalja koje prkose Bogu i staju u redove sila nečastivog.

To je parodija „demokršćanstva“ koje Andrej Plenković zastupa. Ne zaboravimo, ona ne bi bila moguća da nije bilo Bergoglijevog „tko sam ja da sudim“ i bergolijanaca u biskupskoj odori koji u „demokršćanskoj“ Njemačkoj blagoslivljaju homoseksualne „brakove“, koji zapravo blagoslivljaju ono što Crkva zove grijehom koji vapi u Nebo.

No, gdje je sada Crkva u Hrvata? Gdje je otpor kojeg smo kao katolici pred Bogom dužni pružiti slugama pakla? Nakon izjava Biskupske konferencije iz perioda prije korone, sada nema ništa. Bozanić Plenkoviću čestita na izborima, zadovoljno se smješkaju. Par zar se treba čuditi što je Zagreb pogodio razorni potres u kojem su upravo crkve najviše stradale? Mjesto da padnemo svi skupa na koljena, pospemo se pepelom i vapimo Bogu Svetom da nam se smiluje, te prikažemo zadovoljštinu za ove odvratnosti i nezahvalne uvrede, teška prokletstva koja su bačena na našu zemlju i naš narod, naše crkvene velemože smješkaju se s onima koji na Hrvatsku zemlju navlače gnjev Božji.

A što je s pukom, gdje su toliki Hrvati – katolici? Prema pisanju medija, Plenković i njegov pseudo-HDZ danas uživaju veću potporu hrvatskih građana nego ikada prije. To je produkt sada jasne sprege na liniji Bergoglio – Bozanić – Plenković – oligarhijski mediji (i antikrst u pozadini) koja je dovela do toga da naš narod spremno prihvaća put u vlastito prokletstvo. 

Pitanje je – dokle. Ne treba zaboraviti da nas je taj isti Plenković već pribilježio za nacionalnu dozu novog koronavirus cjepiva. Za dozu otrova kojeg Gates naziva rješenjem za smanjenje broja svjetskog stanovništva (Hitler bi to vjerojatno nazvao konačno rješenje na globalnoj razini).

Hoćemo li dakle dočekati da Plenković isporuči Hrvate kao janjad na klanje? Hoće li on sutra provoditi po nalogu istog antikrista i usađivanje žiga zvjeri u ruke i na čela Hrvata? Zar zaista želi da ga povijest tako upamti? Zar mu nije do vlastitog spasenja?

Hoće li se Hrvati probuditi, obratiti i stresti jaram Andreja Plenkovića i njegovih masonskih gospodara? Upravo na nakanu obraćenja i spasa Hrvata i cijele Hrvatske pokrenuta je i naša inicijativa moljenja tri krunice svakodnevno, na koju nas je po Knjizi Istine potakla sama Majka Spasenja. Molimo da Hrvatska uz Božju pomoć smogne snage osloboditi se okova antikristovske masonske politike koju provodi Andrej Plenković.

I dok Plenković uživa u svojoj moći, dok ga njegovi sustolnici časte, čestitaju mu i smješkaju se, za spas njegove duše (jer ipak, i on je samo čovjek) dobro bi bilo da otvori Sveto Pismo, knjigu Danielovu, peto poglavlje i pročita o jednome vladaru, koji je činio protivno Bogu:

Opijen vinom, Baltazar naredi da se donese zlatno i srebrno suđe koje njegov otac Nabukodonozor bijaše oteo iz jeruzalemskog Svetišta, pa da iz njega pije kralj, njegovi velikaši, njegove žene i suložnice. Donesoše dakle zlatno i srebrno suđe oteto iz Božjega doma u Jeruzalemu i stadoše piti iz njega kralj i njegovi velikaši, njegove žene i suložnice. Pili su vino i slavili svoje bogove od zlata i srebra, mjedi i željeza, drva i kamena. Iznenada se pojaviše prsti čovječje ruke koji stadoše pisati, nasuprot velikom svijećnjaku, po okrečenu zidu kraljevskog dvora, i kralj vidje dlan ruke koja pisaše. Kralj problijedje, misli ga uznemiriše, zglobovi njegovih kukova popustiše i koljena mu stadoše udarati jedno o drugo.

Riječi ispisane na zidu nitko od kraljevih slugu i mudraca nije znao protumačiti, dok nije došao prorok Daniel, koji reče ovo:

“A evo što je napisano: Mene, Mene, Tekel, Parsin. A te riječi znače: Mene: izmjerio je Bog tvoje kraljevstvo i učinio mu kraj; Tekel: bio si vagnut na tezulji i nađen si prelagan; Parsin: razdijeljeno je tvoje kraljevstvo i predano Medijcima i Perzijancima.

Kao što znamo, kaldejski kralj Baltazar iste je noći ubijen.

*  *  *

O Bože, koji si stvorio dušu Andreja Plenkovića, smiluj se njegovoj bijednoj duši – pomozi mu da se obrati i stavi u službu Tvoga Sina, Gospodina Našega i da služi Tebi na spas hrvatskog naroda!  

Bože, smiluj se slijepim Hrvatima koji spremno hrle u zamku antikrista! Smiluj se našim izgubljenim svećenicima i biskupima koji lutaju u ovom kaosu i ne znaju što čine – otvori njihove oči i njihova srca pozivu Tvoga Sina, u Svojoj Svemoći učini da postanu hrabri svjedoci Tvoje Riječi!

Hvala ti Gospodine na Tvojoj jasnoj i bistroj Riječi iz Svetoga Pisma i što si se udostojao pogledati na nas bijedne grješnike i otvorit nam oči u ovo doba putem Knjige Istine!

One Comment

  1. Robert Ivanović

    Europska unija je kula Babilonska koja če se raspasti i rasplinuti u svom vlastitom bludu i prljavštini. Naši političari su samo poslušnici i izvršitelji njihovih perverznih zakona. Europski parlament je izbacio boga i kršćanski identitet Europe te sa prezirom odbija božje zakone i donosi protuprirodne i nastrane uredbe. Sotonskomasonske sile su danas na vrhuncu ove zemaljske moći, gdje otvoreno rade protiv božjih odredbi i zakona. Obitelj je na najvećem udaru gdje se brak smatra zaostalom i nepotrebnom institucijom. Eutanazija abortus, žrtvovanje djece u okultnim praksa a isl. Razbuktalo se bezakonje, poljuljalo se sudstvo i nestalo je straha božjeg kao početak svake mudrosti. Živimo u civilizaciji Sodome i Gomore i molimo Svevišnjeg da skrati ovo tjeskobno vrijeme. Maranata Gospodine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *