Post covid vizija globalističkih elita za čovječanstvo je antiljudska i sotonistička

Iako Svjetski ekonomski forum zapravo ne promiče ideju da ljudi trebaju prestati postojati sa toliko mnogo riječi, ideja ipak postoji i promovira se. Svjetski ekonomski forum (WEF) ima puno toga za reći o „post-COVID“ eri.

Otvoreno koristi „epidemiju straha“ koja okružuje koronavirus u Whahanu kako bi gurnula svijet u određenom smjeru – posebno kroz promociju Velikog reseta planiranog za sljedeći siječanj zajedno s Međunarodnim monetarnim fondom i princom od Walesa. Kamo je to sve krenulo?

Redovito praćenje web stranice weforum.org daje predviđanje svijeta budućnosti kakvog favorizira globalistička zajednica.

Svjetski ekonomski forum nedavno je objavio laskavu prezentaciju prema dugotrajnom „socijalnom distanciranju“ po uzorku Južne Koreje.

Također je predloženo pet romana s ekološkom tematikom kao obavezno čitanje.

Jedan od njih sadrži heroinu koja čini samoubojstvo usred konferencije kako bi pokazala da samo nestanak čovječanstva može spasiti drveće i naš planet.

Drugi nedavni postovi uključuju: “Prerano otvaranje škola moglo bi se još brže proširiti COVID-19 – posebno u zemljama u razvoju”, “Izvještaji o sezonskoj gripi dostigli su najniže rezultate uslijed globalnog distanciranja”, “Koronavirus: zeleni oporavak” i tako dalje.

Kriza COVID-19 također je potaknula Svjetski ekonomski forum još jednom da promiče veliki socijalistički san o državnom dohotku za sve, pod naslovom „Univerzalni osnovni dohodak je odgovor na nejednakosti koje je pokazao COVID-19.“

Iako web stranica Svjetskog ekonomskog foruma redovito upozorava da mišljenja izražena u postovima nisu mišljenja same organizacije, ostaje činjenica da su ovi članci odabrani i distribuirani pod njihovim patronatom. Svi usmjeravaju k istom cilju.

Svjetski ekonomski forum je doista vjeran sebi. Forum je, pod pokroviteljstvom svog osnivača Klausa Schwaba, od 1971. godine organizirao diskretne godišnje sastanke u Davosu, na kojima se sastaju vodeći svjetski zagovornici globalizacije. Vrhunski vladini i poslovni lideri iz cijelog svijeta okupljaju se u malom švicarskom skijalištu pod strogom zaštitom i razgovaraju o stvarima koje dolaze.

Kako su sastanci postali manje diskretni i publiciraniji, WEF je sve jasnije i jasnije pokazao svoje ciljeve u pogledu društvenih i ekonomskih promjena.

Njihova web stranica, weforum.org, jasno uokviruje “buduće snove” globalizma davanjem dobrih ili loših ocjena zemljama i vođama.

Što se tiče koronavirusa i „socijalnog distanciranja“, Južna Koreja je dobila dobru ocjenu. Južna Koreja postigla je zapažene rezultate u borbi protiv širenja koronavirusa Wuhan, s manje od 15.000 infekcija i samo 305 smrtnih slučajeva, unatoč broju stanovnika preko 50 milijuna, te je rezultate dobila bez zataškavanja. Ali u svjetlu ove krize, vlada Moon Jae-ina želi pod svaku cijenu promovirati “socijalnu distancu”, kroz rastuću instituciju “beskontaktnog” društva”.

Značenje ljudske ljubavi, obitelji, potomstva, muškog i ženskog identiteta, sve ono što nam je dano na početku, već se uklanja. Sada se prijateljstvo, druženje, čovjekova blizina i rad, koji su Božji darovi, također spremaju da budu uklonjeni van našeg domašaja.

Kako ne možemo ovdje vidjeti mržnju zloga prema čovječanstvu?

To je mržnja koja proizlazi iz činjenice da je čovječanstvo pozvano ne na “socijalno distanciranje”, već na vječni život s Bogom u Njegovom Raju. Čovjek je također pozvan da proživi svoj život na zemlji u velikodušnom darivanju i zajedništvu sa drugim ljudima.

Istina je da ne postoji post covid era, nego kratka vladavina Antikrista, kroz koju moramo proći neokaljani i vjerni Kristu, a onda nas čeka Njegova Kristova Era Mira u Novom Nebu i na Novoj Zemlji!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *