Postepeno ukidanje Sakramenata u službi njihove zamjene lažnima

Novi skandal dolazi iz Vatikana, gdje se unaprijed najavljuje ukidanje proslave Božića u Crkvi.

Naravno prvi je reagirao nadbiskup Vigano:

19. listopada u talijanskom dnevniku Il Messaggero pojavio se članak pod naslovom: „ Božić, preskače se Papina ponoćka; ograničenja na proslavi Dana Svih svetih: biskupi nameću strogost . ” Prema autoru ovog članka (Franca Giansoldati), misa polnoćka na Božić nije uvrštena u kalendar papinskih liturgijskih slavlja, dok će se Blagoslov Urbi et Orbi od 25. prosinca održati.

Ova vijest, utoliko što odgovara stvarnim odlukama Ureda za liturgijske proslave Pape, sugerira da Sveta Stolica želi ponoviti onu nesretnu blokadu, koja je vjernike lišila misa i sakramenata na sam Uskrs.  Da to jeste slučaj, potvrđuje namjera Svete Stolice da podrži medijsku paniku o “pandemiji”. Iako, prema nedavnim izjavama talijanskog Visokog instituta za Zdravlje, “pandemija” ima stopu smrtnosti jednaku normalnoj sezonskoj gripi.

Ova najnovija vijest ostavila je vjernike zbunjenima, skandaliziranima i napuštenima od strane Crkvene hijerarhije, koja je unatoč “pandemiji” ipak pronašla način da se okupi u bazilici Santa Maria u Ara Cœliju  na sinkretistički obred kojim je predsjedao Jorge Mario Bergoglio, ali koja ne oklijeva zaustaviti proslavu Svetih misa u Noći, u kojoj Crkva slavi Spasiteljevo rođenje. Rušenje najomiljenijih tradicija vjernika, koje provode oni kojima je Gospodin povjerio vođenje svoje Crkve, neumorno se nastavlja. S jedne strane, prihvaćanjem masonskog pamfleta “ljudsko bratstvo” koje nema veze sa Bogom i s druge strane, kroz sustavno ukidanje liturgijskih svečanosti, počevši od Svetog Uskrsa i nastavljajući s Božićem.

Pozivam sve katolike da se mole i čine pokoru, moleći Nebo da se izbjegne ta neviđena uvreda protiv Božjeg Veličanstva, časti Crkve i duša vjernika. Također potičem Pastire Crkve da podignu svoj glas u obranu povjerenog im stada, podsjećajući ih na njihovu veliku odgovornost pred Gospodinom.

+ Carlo Maria Viganò, nadbiskup

Možemo samo dodati da smo na sarkastičan način za Uskrs ove godine govorili o mogućnosti ovakvog raspleta događaja, iako je to bila crna slika koju nismo priželjkivali, pokazala se na žalost realnom. Što će sada jadni hrvatski biskupi, sa jedne strane imaju Plenkovića, a sa druge strane lažnog proroka, pokazali su već da vjere nemaju previše, tako da najvjerojatnije će biti ovaj Božić jako tužan u Hrvatskoj! Ustanimo na molitvu i na borbu za Sakramente sada.

Ovo sve vodi tome da ljudi izgube vezu sa pravim Sakramentima, kako bi se lakše nametnuli lažni.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *