Potresima Bog milosrdno upozorava Hrvate: Zaustavite genocid cijepljenjem!

Križari širom Hrvatske prenose da nas je Gospodin o tome jasno upozorio u Knjizi Istine. U poruci od 17. lipnja 2012. naslovljenoj „NJIHOVI ZLI PLANOVI TAKOĐER UKLJUČUJU NOVO SVEOPĆE CIJEPLJENJE, KOJE ĆE STVORITI BOLEST PO CIJELOM SVIJETU“ lijepo piše:

Znajte da će se Ruka Moga Oca spustiti tako iznenadno i brzo na one narode koji štite takve zle vođe. Oni će biti udareni tsunamijima i potresima takve veličine da će biti izbrisani.

Podsjetimo se – zle vođe u Hrvatskoj ukinuli su nedjeljnu Misu ovoga ožujka. Bog je protresao Zagreb 22. ožujka i jasno poručio što misli o zatvaranju crkava. To je bio veliki uskršnji potres iz kojeg zle vođe u Hrvatskoj nisu ništa naučili, nego su još zabranili i slavljenje Uskrsa.

U međuvremenu su mjesecima mučili Božji narod braneći mu da slavi Gospodina, kako Bog zapovijeda. Uvodeći raznorazne bezbožne mjere i zakone onemogućavali su dostojno slavljenje Boga Svemogućega i Njegova Sina, tjerajući narod da Ga nedostojno prima na ruku.

Ugađali su sotoni, tjerajući narod iz crkava ograničavajući ulazak u Božji Hram na najgori mogući način, braneći Božjem narodu da slavi Gospodina.

Onda, kada je došlo vrijeme kada Božji narod mora slaviti Rođenje Božjega Sina. Što su zle vođe u Hrvatskoj učinili? Priječili su dostojnu proslavu Rođenja Božjeg Sina, a umjesto Krista, narodu su kao spasitelja predstavili antikristovu covid-vakcinu.

Po nalogu briselske zvjeri tempirali su da točno na Blagdan Kristova Rođenja krenu s kampanjom njihovog idola – korona cjepiva, otrova dizajniranog da postigne antikristov cilj porobljenja i uništenja čovječanstva.

Zar su mislili da će Bog zaboraviti na Hrvatsku? Zar su mislili da će Bog šutke gledati kako skrnave Blagdan Rođenja Njegova Sina i kako provode genocid nad Hrvatima? Na sam dan kada su uz fanfare antikristovih medija u Hrvatskoj i kampanju ironično nazvanu „misli na druge, cijepi se“ krenuli s provođenjem genocida nad vlastitim narodom, Bog je protresao Hrvatsku.

 

Prvo, na blagdan Nevine dječice, kada su zle hrvatske vođe poput Heroda krenuli u genocid vlastitog naroda, Bog je blaže prodrmao Hrvatsku.

A, onda kada se i dalje nisu osvrtali na upozorenje s Neba, četiri dana nakon Božića, Bog je najsnažnije do tada protresao Hrvatsku.

Mnogi su građani Hrvatske danas izašli iz svojih kuća. U strahu i frustraciji pitali su: „Ma, kako opet? Pa, kako smo to sad zavrijedili?“ Da, bilo je i žrtava.

Ne zaboravite, u Svetome Pismu Bog nas nebrojeno puta poziva da iskorijenimo zlo iz svoje sredine. Ne zaboravite, Hrvati su ove godine glasali za slugu briselske zvjeri, jer su se nadali da će ih on spasiti od plandemije.

Očekivali su da će im on dati zlatno tele u kojem su vidjeli spas od nametnute bolesti. Mnogi su mu se divili kada je služeći masonima predstavio sotonsko cjepivo.

Bog traži da iskorijenimo zlo Hrvatski narode! Prokažite masone i sotoniste koji po Zagrebu i Hrvatskoj drže crne mise i navlače Božji Gnjev na naš narod!

Zaustavite zle vođe koji su izdali hrvatski narod, prodali ga za osobni probitak kod briselske zvjeri i sada ga eutanaziraju covid vakcinom!

Sjetite se da nam je navješteno da će Bog sručiti Svoju odmazdu na zle:

Jer Jahvi je ovo dan odmazde, godina naplate da Sion osveti (Izaija 34, 8)

Jer to su dani osvete, kad će se sve ispuniti, što stoji u Pismu. (Luka 21, 22)

Nek se obrate prodane duše dok nije kasno za sve, molite za njihovo obraćenje! Prikazujte Bogu zadovoljštinu za zlo u Hrvatskoj!

U spomenutoj poruci s početka članka Gospodin nas poziva da molimo za sprječavanje Jedinstvenog Svjetskog Nadzora, odnosno velikog poništavanja u koji nas uvode zle vođe:

Križarska molitva (61) Molitva za sprječavanje Jedinstvenog Svjetskog Nadzora

 

O dragi Nebeski Oče, u spomen Razapinjanja Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista, ja Te molim zaštiti nas, Svoju djecu, od razapinjanja kojim nas Antikrist i njegovi sljedbenici namjeravaju uništiti. Daj nam milosti koje su nam potrebne da odbijemo žig Zvijeri i pruži nam potrebnu pomoć kako bismo se borili protiv zla koje u svijetu šire oni koji slijede put sotone. Smjerno Te molimo, dragi Oče, zaštiti svu Svoju djecu u ovim užasnim vremenima i dovoljno nas ojačaj da možemo ustati i proglašavati Tvoju Svetu Riječ cijelo vrijeme. Amen.

Prokazujmo masonske sluge i njihove krilatice.

Iza poruke “misli na druge, cijepi se” krije se pravi smisao, a to je: “misli na druge, eutanaziraj se”. To je cilj globalista, jer ljudskih resursa po njima ima previše.

E pa Bog naš Otac to vama neće dopustiti, makar nekima izgledalo okrutno kažnjavanje potresima, poplavama, vatrom s Neba, ali u Božjoj ekonomiji spasenja bolje je da se nekad izgubi nekoliko života da bi se preko te žrtve spasilo mnoštvo duša. 

Masoni planiraju pobiti miljarde, to im neće uspjeti.

I Da – bit će ubrzo vatre s Neba za neprijatelje Božje!

5 komentara

 1. Jadranka Tolic

  Da je tako,kazna bi bila onima koji siju i proizvode zlo,BillGejts,vrhuska i njihovi sljedbenici ! NE ZLORABITE VJERU I VJERNIKE…nego molite,molite da Gospodin onesposobi sirenje zloga i njegovih zlodjela.

  • Petar

   Vjernici su uvjek u napasti Boga stavljati u svoj okvir.

   Tako i vi.

   Pročitajte Otkrivenje.

   Tamo ne piše da je Bog kaznio par individualaca.

   Božji Gnjev se izlio na cijelu zemlju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *