Poziv Križarima pripadnicima Vojske Ostatka

Dragi Križarski Molitveni Ratniče,

U spomen na desetu godišnjicu Misije Isus čovječanstvu, Gospodin Isus Krist nas je zamolio da pojačamo naše molitve u sljedećih pet tjedana, i to na vrlo specifičnu nakanu: Ublažiti učinke Covid pandemije i svega što će uslijediti zbog nje.

Također smo zamoljeni da molimo za spas duša.

U razdoblju od pet tjedana, počevši od 10. studenoga, zamoljeni smo da molimo na ove dvije specifične nakane svaki dan u 15h po lokalnom vremenu.

Molitve koje ćemo moliti kao minimum su: Krunica Božjeg Milosrđa kao i osnovne dnevne molitve.

Ako vam vrijeme dopušta, od vas se također traži da izmolite Krunicu Majci Božjoj, kao i dodatne 33 Križarske molitve po vašem izboru.

Molimo vas posjetite link na Službenoj JTM Stranici svaki dan u 15:00 sati kako biste mogli pustiti Video s Osnovnim Dnevnim Molitvama. Link možete dobiti od Križara ili pošaljite sms na: 00 385 99 443 7553

Puno vam hvala na vašoj predanosti ovoj Misiji. Naš Gospodin Isus Krist računa na vaše molitve kako biste pomogli ublažili posljedice pandemije i svega što će uslijediti zbog nje.

Molimo vas da ovaj hitni poziv raširite po svim grupama u kojima sudjelujete. Posebno u grupama JTM. Ako postoji grupa koja u svom nazivu ima JTM ili se drugima predstavlja u ime Misije, a iz bilo kojega razloga ovo ne izvršava, molimo vas da nam to odmah javite.

Ovaj poziv nije podložan nikakvoj raspravi među onima koji se zovu Križari, nego smo svi pozvani da ga izvršimo, budući da dolazi direktno od našega Gospodina i Kralja ISUSA KRISTA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *