Pozvani ste da da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021.

Dragi Križari,

 

pozvani ste da nam se pridružite na 2. Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021., u 11:00h po zagrebačkom vremenu. Tema ovog Globalnog Križarskog Molitvenog susreta je: Veliko otpadništvo u Crkvi

 

 

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: hrvatskom, albanskom, ukrajinskom, kineskom, korejskom, vijetnamskom, poljskom, nizozemskom, rumunjskom i francuskom.

Ovo je jako dobro za one koji ne razumiju engleski jezik, jer će cijeli događaj moći izravno pratiti na hrvatskom jeziku.

Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu, dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

 

Molimo vas da se registrirate putem ove poveznice: http://bit.ly/JTMGlobalJan30

 

Nakon što se registrirate, primit ćete e-poruku s potvrdom od “Jesus to Mankind Global”, koja će vas informirati o detaljima kako se pridružiti.

 

Molimo podijelite gornju poveznicu i sa svojim prijateljima.

 

Pozvani ste da da prisustvujete Globalnom Križarskom Molitvenom susretu 30. siječnja 2021.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *