Pozvani ste da prisustvujete Globalnoj križarskoj molitvi

Dragi križarski molitveni ratniče,

Pozvani ste da prisustvujete sljedećoj Globalnoj križarskoj molitvi 21. studenog u 21:00 po Hongkonškom vremenu odnosno u 14:00 po Zagrebačkom vremenu. Naša tema ovog globalnog križarskog molitvenog susreta bit će “Gospodin naš Isus Krist, Kralj koji se vraća.” Već ste se automatski predbilježili za ovaj događaj, pa očekujte e-poštu od “Jesus to Mankind Global” s detaljima o tome kako se pridružiti ovome događaju putem Zooma.

Ova Globalna križarska molitva vrlo je važna, jer je to naš jedini susret globalnog križarskog pohoda ovog studenog – Mjeseca 10. Obljetnice Misije Isus čovječanstvu.

Ovaj globalni molitveni susret održat će se na engleskom jeziku, međutim, tijekom ovog događaja bit će prisutni prevoditelji uživo koji će molitve voditi na raznim jezicima, naime: španjolskom, francuskom, vijetnamskom, bahaskom indonezijskom, korejskom, kineskom, hrvatskom, poljskom, slovačkom i mađarskom.

Ovaj globalni molitveni susret priprema je za nadolazeću svečanost Krista Kralja. Pridružimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske molitve. Također ćemo čitati odabrane Poruke iz Knjige Istine s temom “Naš Gospodin Isus Krist, Kralj koji se vraća.”

Dok nestrpljivo iščekujemo dolazak Božića 2020, pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi Dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj svemira.

Pozovite svoje prijatelje i druge Molitvene ratnike Isus čovječanstvu da se pridruže ovom globalnom molitvenom susretu širenjem ovog linka za registraciju:

https://bit.ly/GlobalCrusadeofPrayerMeetingNov21

Pozvani ste da prisustvujete Globalnoj križarskoj molitvi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *