Prave namjere HZJZ-a vezane za genocid nad hrvatskom djecom

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je 30. 09. 2021. pokazao svoje prave namjere vezano za genocid nad hrvatskom djecom izdavši novu verziju Upute za postupanje s oboljelima. Tu su verziju brzo povukli zbog reakcije javnosti. Po njoj su htjeli silom uvesti PCR test u škole, kao uvjet da bi dijete nastavilo pohađati školu ako ima primjerice bol u trbuhu ili šmrče ili kiše ili ima glavobolju. Svi ovi simptomi mogu biti prouzrokovani zbog nošenja maski koje su nezakonito i protuustavno nametnute našoj djeci s ciljem pogoršanja „epidemiološke situacije“ u školi, da bi doveli do obaveznog testiranja PCR testom, odnosno (zbog dobivenih lažno pozitivnih rezultata) do obaveznog uvođenja genocida ubrizgavanjem smrtonosnog biološkog oružja zvanog mRNA, u formi „eksperimentalne injekcije“.

Trenutno danas 7. listopada 2021. u 11. verziji njihovog uratka Postupanje s oboljelima možemo pročitati:

„Uzimajući u obzir da je od drugog tjedna školske godine zabilježen veći udio novozaraženih u dobi 10-19 godina od uobičajenog, podsjećamo na potrebu testiranja učenika kod simptoma koji mogu upućivati na COVID-19 ….“,

„ PCR test, zbog administrativnih razloga, kad je god to moguće i kad dozvoljavaju kapaciteti testiranja i specifičnost situacije, treba koristiti kao prvi izbor testa za dijagnostiku.“

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Postupanje-s-oboljelima-bliskim-kontaktima-oboljelih-i-prekid-izolacije-i-karantene-8.pdf

Dakle, oni nisu odustali, nego su preformulirali tekst s „učenici se moraju testirati“ na „ podsjećamo na potrebu testiranja učenika s PCR testom“.

Njima je PCR test jako potreban zbog administrativnih razloga, jer on stvara lažno pozitivne slučajeve koji im trebaju da izazovu kaos u školstvu u ovoj školskoj godini.

Dr. Reiner Fuellmich, vrhunski svjetski poznati odvjetnik koji odvjetničku praksu sa svim važećim legalnim alatima vrši kako u Njemačkoj, odnosno EU, tako i u SAD-u, zajedno s mnogim drugim stručnjacima, od odvjetnika preko liječnika, znanstvenika raznih profila, političara i cijele lepeze stručnjaka uspostavio je Corona Investigative Committee i već dugi niz mjeseci neumorno rade na pravnoj dokumentaciji ovog globalnog genocida.

U videu koji je suma summarum njegovog velebnog rada na ovom projektu on kaže:

“Da mi je to rečeno prije godinu dana, smatrao bih da je to nemoguće. Sada, nakon ispitivanja stotina stručnjaka, jasno je van sumnje i dokazivo: ni u jednom trenutku ovdje nije bila riječ o zdravlju.”

https://www.youtube.com/watch?v=V2YZAnKeGmM&t=1936s

 

Od 18. minute videa dr.Fuellmich govori o tome kako je „pandemija“ planski počela, a od 25. minute o PCR testu.

Kako je „pandemija“ planski počela u WHO-u znamo zahvaljujući svjedočenju pod prisegom bivših zaposlenika WHO-a.

Također, zahvaljujući drugim informacijama do kojih su došli znanstvenici i povjesničari sada se može pratiti kronologija plandemije. Konkretno planiranje ove plandemije se odvija unazad bar 10 godina od strane raznih grupa povezanih s najbogatijim ljudima na zemlji. U pogon su je naposlijetku stavili 2020. preko WHO političara i mainstrem medija.

Nakon odluke o pokretanju plandemije, na prvom izvanrednom sastanku WHO-a u veljači 2020. prisutni se nisu mogli dogovoriti oko proglašavanja ove lažne pandemije.

Jer jednostavno nije bilo slučajeva.

Grupa se dogovorila da se opet sastane za dva tjedna, kad je proglasila lažnu pandemiju. Što se promijenilo? Ništa.

Osim što se pojavio profesor Drosten i svoj PCR test stavio na raspolaganje WHO-u uz pomoć kojega su dobili slučajeve potrebne da se proglasi lažna pandemija. Sve daljnje mjere su bazirane na PCR testu koji je kompletno besmislen. Prije svega PCR ne može detektirati zarazne infekcije u nijednom slučaju. Ipak, Drosten je svoj test postavio na takav način da garantira generiranje lažno pozitivnih slučajeva zbog previše takozvanih ciklusa amplifikacije. ( PCR- Dijagnostička metoda (lančana reakcija polimerazom) koja omogućuje kopiranje malih (početnih) količina DNA neograničeno puno puta.)

Kopiranje se odvija u ciklusima, na primjer 2, pa 4, pa 8, pa 16 itd.

Sada postoji konsenzus da je sve iznad 24 ciklusa posve neznanstveno i zbog toga nekorisno. Zbog toga Frankfurtski zdravstveni odjel ne uzima uopće u obzir rezultate iznad 24 ciklusa.

Doktor Mike Yeadon bivši dopredsjednik Pfizera je izjavio da više od 35 ciklusa rezultira u najmanje 97% lažno pozitivnih. A Drostenov test koji je poslužio kao blueprint najvećem broju testova učinjenih širom svijeta bio je na 45 ciklusa amplifikacije.

To je bila osnova na kojoj su mediji napuhivali priču koja je uskoro krenula raznim restrikcijskim mjerama, lockdownima i na kraju genocidom.

Razumijete li sad zašto hrvatskim monstrumima koji upravljaju ovom plandemijom hitno treba PCR testiranje u školama.

Oni idu na našu djecu. Roditelji koji ste se i cijepili, ako ste to učinili u neznanju, ustanite sada i zaštitite vašu djecu.

  1. Ne dozvoljavajte PCR testiranje ni vas, ni vaše djece
  2. Ne dajte da vam cijepe djecu. Prema Nobelovcu doktoru Lucu Montagnireu i doktoru Mike Yeadonu najatoritativnijem neovisnom znanstveniku na svijetu po pitanju cjepiva, djeca koja budu cijepljena mRNA tehnologijom živjet će maksimalno tri godine nakon primitka potpune doze.
  3. Ostanite smireni i koristite sva pravna sredstva koja su vam na raspolaganju. Više o tome ćemo pisati u idućim člancima