Pravovjerni biskupi i vjernici posvuda podižu otpor protiv amazonske sinode

Katolička crkva napokon se budi protiv hegemonije krivovjerja, te toleriranja, poticanja i izravnog širenja raznih hereza i pogrješaka koje se u posljednjim godinama vladavine lažnoga proroka samo gomilaju. Kap koja je prelila čašu amazonska je sinoda koja počinje za nekoliko dana u Rimu. 

Pravovjernim je katolicima dosta! Već šest godina gledaju kako se zaraza hereze širi unutar Crkve i obuzima sve više duša. Kristov zakon, Vjera i Tradicija odbačeni su, a mjesto njih prihvaćaju se sekularna božanstva ekologije, poganske prakse domorodaca i tolerancija grijeha.

Krist je odbačen kao jedini Put, Istina i Život, a mjesto Njega u središtu religije novog humanizma stavljaju čovjeka, iako ne vide da se ustvari tako klanjaju nikom drugom doli sotoni.

Samo u zadnjih nekoliko dana uoči početka amazonske sinode, pravovjerni katolici su pokrenuli više djelotvornih akcija i poslali snažnu poruku lažnome proroku i njegovim pomagačima:

  • Pod barjacima četvorice Evanđelista, 200 uglednih katolika okupilo se u tišini kraj Trga Svetog Petra u Vatikanu kao Božja vojska ujedinjena protiv neprijatelja Krista i Crkve. Pred blagdan Svetog Mihovila Arhanđela sudionici su molitvom uputili apel anđelima protiv zlih duhova uoči amazonske sinode.
  • Ovu skupinu činili su ugledni katolici laici, među kojima povjesničar Roberto de Mattei, osnivač Lepanto zaklade, grof Giorgio Piccolomini, čija je obitelj dala dvojicu papa i generala isusovaca, Rodolphe Pfyffer von Altishofen, čija je obitelj dala jedanaest zapovjednika papinske Švicarske garde i mnogi drugi uglednici.
  • U skupini su bili i najugledniji katolički novinari, primjerice Michael J. Matt vlasnik i urednik Remnantana, John Henry Westen osnivač i urednik Lifesitea i drugi.
  • Povodom ovog događaja nazvanog Acies Ordinata izdana je i posebna izjava za javnost.

Mirne demonstracije pravovjernih katolika u Vatikanu protiv neprijatelja Krista i Crkve

  • Na blagdan Svetog Mihovila u Vatikanu su se okupili i svećenici koji su molili egzorcizam pape Lea XIII. kako bi istjerali „dijabolični utjecaj iz Vatikana, pogotovo u pogledu amazonske sinode“.
  • Međunarodna skupina biskupa, svećenika i laika koji su odlučili biti anonimni zbog „ozračja zastrašivanja“ unutar Crkve, potpisala je izjavu koju su uputili lažnome proroku i sudionicima amazonske sinode u kojoj su identificirali četiri područja radnoga dokumenta amazonske sinode, koja proturječe Crkvenom Nauku. Grupa koja se naziva Coetus Internationalis Patrum (Međunarodna grupa očeva) kaže:

Mi, brojni biskupi, svećenici i katolički vjernici iz cijelog svijeta, ovim putem potvrđujemo da Instrumentum Laboris pripremljen za nadolazeću sinodalnu skupštinu uzrokuje velike sumnje i vrlo ozbiljne rezerve, jer proturječi pojedinim stavovima katoličke doktrine koje je oduvijek naučavala Crkva, kao što proturječi vjeri u Isusa Krista, Jedinog Spasitelja cijelog čovječanstva.

Dakle, došlo je vrijeme da pravovjerni podignu glas protiv neprijatelja Crkve i Krista.

Kristove vojske koje brane Crkvu ujedinjuju se u otporu protiv neprijatelja koji je zauzeo Rim.

Gdje je u svemu tome Hrvatska i tko će braniti Crkvu od nove lažne religije kod nas?

Mi, Kristova Vojska ostatka, za ovo smo bili pripremani i nemamo nikakvih dvojbi ni straha od neprijatelja.

Ujedinimo se sada, ne čekajte sutra svi vi koji sumnjate i kojima strašne dvojbe ranjavaju srce.

Prihvatite Istinu sada, uzmite oružje Vjere odmah i zajedno s nama uzdignuta čela stupajte do Kristove pobjede.

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *