PREKRETNICA! Vodeći međunarodni katolički medij: Franjo je lažni prorok, preteča antikrista

Duh Sveti djeluje među vjernim ostatkom i stvara pukotine u stisku čeličnog režima koji je okupirao Svetu Stolicu. Posljednjih tjedana prenosili smo kako se sve više i sve otvorenije govori da bi onaj koji se naziva „papa Franjo“ doista mogao biti onaj kojeg Sveto Pismo naziva „lažni prorok“. To je jedna od glavnih Isusovih poruka u Knjizi Istine, gorka pilula zbog koje je Knjiga Istine bila toliko progonjena, kao što su bili progonjeni stari proroci Crkve i kao što je bila ušutkana Lucija iz Fatime. No sada, nakon deset godina vladavine Jorgea Bergoglija, vjerno stado uviđa da je Marija od Božjeg Milosrđa govorila istinu kad je prenosila Isusove Riječi.

LifeSiteNews je cijenjeni katolički i pro-life portal čije smo vijesti često prenosili, i ne samo mi nego i mnogi drugi katolički i hrvatski mediji poput: dnevno.hrvigilare.infobitno.netnarod.hrmedjugorje-info.com,… itd. John Henry Westen, urednik LifeSiteNewsa,  na svom YouTube kanalu objavio je prije par dana video naslovljen: Apokalipsa danas: Da li se lažni prorok infiltrirao u Crkvu? Video predstavlja prethodno prikupljena i sažeta katolička proroštva o lažnom proroku, lažnom papi koji će sjesti na Petrovu Stolicu i svim zabludama i herezama zavesti katolike širom svijeta, te da će lažni prorok pripremiti i utrti put antikristu.

Između ostalog, Westen predstavlja proroštvo sv. Franje Asiškog, o kojem smo mi toliko puta pisali i pokušavali probuditi i uputiti Hrvate na ove riječi sv. Franje, kada nisu htjeli vjerovati istovjetnoj poruci Isusa Krista iz Knjige Istine. Mnogi su htjeli zaštiti i prikriti djelovanje crkvene masonerije, pa su zlonamjerno osporavali autentičnost proroštva sv. Franje, no Westen upozorava da je proroštvo sv. Franje vjerodostojno i autentično.

Sjetimo se, sv. Franjo je prorekao:

U trenutku kada nevolje dosegnu vrhunac, bit će proglašen papom onaj koji ne će biti izabran kanonskim putem i trudit će se da mnoge na lukav način zatruje smrtonosnim otrovom svih zabluda.

Sveti Franjo je izvrsno predosjetio kako će „neposlušnost“ biti iskorištena kao izgovor za progon pravovjernih – upravo ono čemu svjedočimo danas:

Oni koji ostanu postojani u žaru duha iz ljubavi i maru za istinsku pobožnost, pretrpjet će progone i nepravdu kao neposlušni i raskolnici. Njihovi će progonitelji, gonjeni zlim dusima, tvrditi da zbog neposluha prema Redu takve pokvarene ljude treba ubiti i uništiti.

 

Osim sv. Franje, u Westen podsjeća na proročke riječi nadbiskupa F. Sheena o lažnom proroku koji će voditi lažnu crkvu, religiju bez Križa (dakle, bez žrtve i pokore). Sheen je rekao da će lažni prorok stvoriti crkvu odvojenu od Kristove Crkve iako će izvana izgledati kao Katolička crkva i imati sva njena obilježja. No, to će biti svjetovna crkva, ekumenska i globalna. Labavi savez crkava i religija, koji će se udružiti u neki vid globalne asocijacije – svjetski parlament crkava ispražnjen od svakog božanskog sadržaja, mistično tijelo antikrista.

Westen upozorava i na slične vizije blažene Catharine Emmerich o onom što ona naziva potamnjena crkva posljednjih vremena, kao i na upozorenje Djevice Marije iz La Saletta da će Rim (Vatikan) izgubiti vjeru i postati sjedište antikrista.

Bilo je zanimljivo čitati komentare posjetitelja na ovaj Westenov video, jer su se mnogi sada sjetili Knjige Istine, poput:

Lažni prorok je papa Franjo, kao što veli Marija od Božjeg Milosrđa, proročanstvo iz Knjige Istine… Sada je to sasvim jasno!

 

Knjiga Istine sve to govori!  

Jučer je Westen dao novi video, ovoga puta naslovljen: Prvi papa transvestita? Franjino podržavanje LGBT lobija. Video inače sadržava mnoge gnjusne Bergoglijeve poteze kojim odobrava i potiče perverziju, sodomiju, svetogrđe i širi razne hereze. Westen u videu jasno raskrinkava Jorgea Bergoglija da na lukav način navodi vjernike da ustraju u grijehu, baš kao što je za lažnog proroka rečeno da će mnoge na lukav način trovati smrtonosnim otrovom svih zabluda.

Naposljetku, Westen upozorava vjernike citirajući Isusove riječi iz Evanđelja po Mateju kada govori o posljednjim vremenima i lažnim prorocima, te kaže:

Situacija u Crkvi je strašna! Izgleda da smo došli do vremena navještenog u Svetom Pismu, kada će čak i izabranici biti zavedeni! Ovdje vas moram zamoliti da mi se pridružite u apelu svim vjernim biskupima i kardinalima da progovore i da obrane Vjeru koju korumpira sam papa.

Westen, dakle govori da smo u vremenu za koje je Isus rekao:

Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. (Matej 24, 24)

Eto, i dok smo zgroženi gadarijama koje izlaze iz lažnog proroka, veseli nas da sve više braće uviđa da je Jorge Bergoglio lažni prorok koji zavodi stotine milijuna katoličkih vjernika, pa se nadamo da će se mnogi od njih uz Božju pomoć othrvati njegovom smrtonosnom zagrljaju.

Nadamo se, isto tako, da će oni koji su poput izdavačke kuće Kyrios dobrohotno prevodili Westenove prethodne video uratke, prevesti i ove o kojima smo ovdje pisali, kako bi što više katolika u Hrvatskoj progledalo i kako bi se spasila naša braća i sestre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *