Procurio video Marka Zuckerberga kako dijeli antivax stavove

Project Veritas je objavio video na kojem se vidi kako izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg dijeli stavove o cjepivima protiv COVID-19 zbog kojih bi ga zabranili na vlastitoj platformi.

Video koji je procurio potječe s internog sastanka na Facebooku od prošlog ljeta na kojem je Zuckerberg izrazio zabrinutost zbog sigurnosti cjepiva COVID-19 koje se u magli masovne histerije daje masama.

“Želim samo biti siguran da dijelim određeni oprez u vezi s tim jer jednostavno ne znamo dugoročne nuspojave kad u biti modificirate DNK i RNA kod ljudi”, izjavio je Zuckerburg u komentaru koji bi pojedinca označio kao teoretičara zavjera ovih dana.

Novinar James O’Keefe primijetio je da je Zuckerberg lagao kad se javno obraćao javnosti tijekom intervjua s federalnim prorokom Big Pharme Anthonyjem Faucijem u studenom.

“I samo da razjasnim jednu stvar, koliko razumijem, ta cjepiva ne mijenjaju vašu DNK ili RNA”, rekao je Zuckerberg Fauciju.

„DNA je svojstvena vašoj vlastitoj jezgri stanice. Bilo što strano što upadne, na kraju će se očistiti”, odgovorio je Fauci.

Najnoviji uradak Project Veritasa možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=oXWREk7MVqQ

Skupina američkih liječnika pozvala je Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) da javnost upozna s bolnim nuspojavama koje će doći s eksperimentalnim cjepivima COVID-19.

Doktorica Sandra Fryhofer iz Američkog liječničkog udruženja (AMA) zabrinuta je da će laganje javnosti uzrokovati da ljudi ne slijede cjeloviti tretman cjepivom COVID-19, za koji treba uzeti najmanje dvije doze.

“Doista moramo pacijente osvijestiti da ovo neće biti šetnja parkom”, rekla je Fryhofer tijekom virtualnog sastanka sa Savjetodavnim odborom za imunizacijske prakse (ACIP), skupinom vanjskih medicinskih stručnjaka zaduženih za savjetovanje CDC-a. “Oni će znati da su dobili cjepivo. Vjerojatno se neće osjećati predivno. Ali oni se moraju vratiti po tu drugu dozu. “

Zuckerbergovi iskreni komentari na gore prikazanom videu pokazuju kako globalisti namjerno lažu javnost kako bi unaprijedili svoje interese, čak i ako to znači dovoditi ljude u opasnost.

Oni naravno ne vode računa o najboljem interesu običnog čovjeka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *