Profesor Giuseppe Tritto – Covid 19 je stvoren u Kineskom laboratoriju

Neće tako lako biti moguće odbaciti stavove Profesora Giuseppea Trittoa o korona virus pandemiji.

Naime, ne samo da je Profesor Tritto svjetski poznati ekspert u biotehnologiji i nanotehnologiji sa zvjezdanom akademskom karijerom, on je također predsjednik Svjetske Akademije Biomedicinske Znanosti i Tehnologije (World Academy of Biomedical Sciences and Technologies – WABT) – institucije koju je utemeljio UNESCO još davne 1997 godine.

Drugim riječima on je čovjek zavidnog poštovanja u globalnoj znanstvenoj zajednici.

A jedan od najvažnijih ciljeva WABT-a, bio je i ostao analizirati efekte biotehnologije i genetičkog inžinjeringa na čovječanstvo.

Stoga ovaj znanstvenik svjetske klase, u svojoj novoj knjizi čini upravo to – analizira učinak biotehnologije i getetskog inžinjeringa koronavirusa na čovječanstvo.

A ono što on govori je da Kineski virus definitivno nije čudo prirode, koje je preskočilo barijeru vrsta sa šišmiša i postalo ljudskim virusom.

Kineski korona virus genetski je modificiran u Wuhanskom Institutu za Virologiju u programu koji je nadzirala Kineska vojska.

Ono što izdvaja ovu knjigu od mnogih drugih na istu temu, činjenica je da ona demonstrira cijeli put dio po dio, kako je korona virus genetski modificiran do te mjere, da postane Kineski virus koji sada divlja svijetom. 

Izvještaj Profesora Tritta ne ostavlja mjesta niti najmanjoj sumnji da je COVID-19 stvoren u laboratoriju.

Osim toga, profesor Tritto također je dokazao vezu između Wuhanskog laboratorija sa Francuskom i Sjedinjenim Državama, pokazujući kako su obje države omogućile financijsku i znanstvenu pomoć Kineskim virolozima u njihovim bioinžinjerijskim eksperimentima.

I mada niti jedan američki i francuski virolog nije odgovoran za krajnji rezultat (stvaranja visoko infekcioznog virusa koji se isključivo širi među ljudima), njihova uključenost u rane eksperimente Kineskih virologa, nagnala ih je na tvrdnje kako je COVID 19 došao iz prirode. Zadnja stvar koju su oni željeli je da se otkrije kako su i oni imali svoje prste u tome.

Profesor Tritto ističe kako je čudno da su svi drugi znanstvenici koji su sumnjali na laboratorijsko podrijetlo virusa proglašeni teoretičarima zavjere.

“Naši članci proglašavani su lažnim vjestima i to često od onih Američkih virologa koji su savršeno jasno znali istinu, ali su odlučili štititi Kinu i sebe, od toga da se ne otkrije kako su i sami do nekog stupnja upleteni.” rekao je prof. Tritto.

Knjiga Dr. Trittoa na 272 stranice navodi imena, datume, mjesta i činjenice koje ostavljaju i najtvrdokornije skeptike bez ikakve sumnje.

Priča počinje još 2003 godine nakon SARS pandemije i Kineskog pokušaja da sama proizvede cijepivo za ovaj virus. 

Dr. Shi Zheng Li, bila je zadužena za cijeli program u Wuhanskom Institutu za Virologiju.

U samom razvoju cjepiva upotrebljena je obrnuta genetika kako bi se stvorili virusni sojevi smanjene patogenosti na koje organizam još uvijek može reagirati stvaranjem protutijela.

Međutim obrnuta genetika se također može upotrebljavati za proizvodnju virusnih sojeva pojačane patogenosti. 

I to je ono što je dr. Shi – potaknuta od Kineske vojske, počela istraživati.

Dr. Shi prvo je molila pomoć od Francuske vlade, koja je pristala Kini sagraditi P4 laboratorij i koja je pokazala doktorici kako manipulirati HIV genomom putem metode insercije, po imenu- reverzni genetski sistem 2. 

Nakon toga dr. Shi upotrebila je ovu metodu insercije HIV genoma na segmente korona virusa, podrijetlom iz jedne vrste šišmiša, kako bi ga učinila višestruko infekcioznijim i smrtonosnijim.

Sjedinjene Države također su bile uključene u ovo, posebno Prof. Ralph S Baric sa Sveučilišta Sjeverna Karolina.

Onog trenutka kada je dr. Shi pokazala neke pomake u stvaranju potencijalnog biološkog oružja, Kineska vojska je preuzela nadzor nad Wuhanskim laboratorijem.

Dr. Tritto objasnio je zašto je Kineska vlada odbila pokazati svoja istraživanja WHO (Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji), “jer bi to značilo priznati da je COVID 19 stvoren u laboratoriju.” rekao je prof. Tritto.

Dr. Tritto nastavlja da je činjenica, kako je Kina kao dokaz svoje nevinosti, poslala nepotpuni genom kod kojeg nedostaju određene aminokiseline, sama po sebi bila vrlo sumnjiva. Drugim riječima skrivajući originalni genetski kod od svijeta, Kineska vlada pobrinula se da spriječi stvaranje potpuno učinkovitog cjepiva od ostatka svijeta.

“Imajući u vidu brojne mutacije SARS CoV 2, vrlo je nevjerojatno zaključiti kako će se razviti jedinstveno cjepivo. U ovom trenutku postoji 11 različitih sojeva ovog virusa.

A2 genetska linija virusnih sojeva koja se razvila u Europi i B1 genetska linija koja se ukorijenila u Sjevernoj Americi, puno je infekcioznija nego sojevi koji potječu iz Wuhana.

Stoga vjerujem da će polivalentno cjepivo u najboljem slučaju pokrivati 4 ili 5 sojeva ovog virusa i samim time biti zaštita samo za 70 – 75% svjetske populacije.” rekao je profesor Tritto.

Dr. Tritto zaključuje riječima: “I dok Kina nastavlja lagati, ljudi nastavljaju umirati.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *