Prominentni Crkveni lider kardinalima i biskupima: Odgovarat ćete Bogu, napokon se suprotstavite Bergogliju!

Profesor Joseph Seifert bio je bliski prijatelj Pape Ivana Pavla II. i član njegove Papinske akademije za život, dok je nisu preuzeli neprijatelji Vjere. Seifert je na blagdan sv. Katarine Sijenske uputio otvoreno pismo kardinalima i biskupima Katoličke crkve pozivajući da prestanu nijemo promatrati uništenje Crkve koje provodi Jorge Bergoglio:

 

Papa Franjo — kažem to krvarećeg srca — nije ‘jamac vjere’, nego ovom i mnogim drugim izjavama i objavama neprestano sve više ruši temelje vjere i morala.

 

Seifert za Bergoglija kaže da nije samo heretik već i apostat (otpadnik) od Katoličke crkve:

 

Ne bi li bilo krivovjerje i užasna zabuna tvrditi da je Bog – baš kao što je htio razliku dvaju spolova – tj. svojom pozitivnom Voljom – također izravno htio različitost religija, a time i svo idolopoklonstvo i krivovjerja? Nije li Deklaracija iz Abu Dhabija mnogo gora od krivovjerja, odnosno nije li to otpadništvo?

 

Ne bi li svi kardinali morali pisati papi kao jedan i tražiti od njega da povuče ovu otpadničku izjavu?

 

Ne biste li svi vi kardinali i biskupi trebali govoriti svoj čvrsti ‘non possumus’ [ne možemo] kada Franjo zahtijeva da ovaj ‘dokument’ bude temelj za formaciju svećenika u svim sjemeništima i teološkim fakultetima?

 

Iako je samo po sebi istina ‘da je papa papa i da je jamac vjere’, ali ova se izjava ne može primijeniti na papu koji je potpisao Deklaraciju iz Abu Dhabija i proširio je svijetom, te koji je rekao i učinio mnoge druge stvari protivne dosljednom nauku Crkve.

 

Ne morate li vi kardinali drhtati pred trenutkom kada će vas Krist pitati kako ste ispunili Isusov svečani misionarski nalog ako niste prosvjedovali protiv Deklaracije iz Abu Dhabija, koja govori dijametralno suprotno od Isusovih riječi?

 

Seifert je upitao biskupe:

 

Kako da odgovorim jednom dragom prijatelju duboke vjerne, inače luterancu, za čije obraćenje već godinama molim, kada mi piše da je ovom Deklaracijom iz Abu Dhabija Katolička crkva napustila kršćansko tlo?

 

Osim Deklaracije iz Abu Dhabija, Seifert je podsjetio biskupe i na druge Bergoglijeve hereze:

 

Njegova izjava da treba promicati građanske brakove/građanske zajednice homoseksualaca izravno proturječi jasnim izjavama Učiteljstva Crkve (usp. razmatranja o nacrtima pravnog priznanja zajedničkog života između homoseksualnih osoba od 3. lipnja 2003., objavljena pod pontifikatom sv. pape Ivana Pavla II.), ali prije svega Svetog Pisma i cjelokupne crkvene Tradicije!

 

Ne bi li svi kardinali morali protestirati u mnogim drugim slučajevima, npr. kada papa samovoljno unosi teološki i crkveno krivu promjenu u katolički katekizam, koja je u suprotnosti s jasnim Božjim riječima u Svetom pismu (već u Knjizi Postanka) i mnogim doktrinarnim izjavama papa o smrtnoj kazni formuliranim u neprekinutoj tradiciji i također i povijesnim činjenicama.

 

… kada — nasuprot mnogim snažnim Isusovim riječima i dogmama Katoličke crkve — govori o praznom Paklu ili čak, poput Jehovinih svjedoka, tvrdi da duše neobraćenih grešnika ne idu u Pakao, već da su uništene?

 

(…)

 

Kako vi kardinali […] možete šutjeti o ovim i mnogim drugim ‘opustošenjima svetišta’ umjesto da učinite mnogo više od kritičkih laika i teologa da učinite sve što je moguće da se proglase one mnoge istine vjere kojima papa otvoreno ili prešutno proturječi

riječima i djelima (kao što su slavljenje reformacije, postavljanje Lutherovog kipa u Vatikanu, marka koja slavi reformaciju, kult pachamame u Vatikanskim vrtovima i u bazilici sv. Petra itd.)

 

Nadamo se da će ove riječi prof. Seiferta, vjernog sina Crkve, doći do ušiju i srdaca onih koji nose kardinalsku crvenu boju, koja bi ih trebala podsjećati na krv koju prelati Crkve liju za Vjeru i spasenje duša.

Nadamo se isto, da će ovo čuti i vidjeti svećenici i biskupi u Hrvatskoj i da će prestati nijekati Krista i spriječiti daljnje uništenje Crkve i duša.

Nadamo se da će prestati kukavičluk i izdajstvo od strane onih koji nose odore Katoličke crkve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *