Rabini i Mesija u Izraelu

Američki biznismen Lev Parnas koji ima poslovno carstvo u Ukrajini je američkom predsjedniku Trumpu darovao ono što je rekao da je dar glavnog rabina Ukrajine i nekih rabina u Izraelu. Objasnio je da prema židovskoj numerologiji, poznatoj kao gematrija, slova u Trumpovom imenu iznose 424, što je isto kao i Mesija. “

Na vremenskoj točki 1:12:30, videa na engleskom jeziku s jakim ruskim naglaskom, čuje se Fruman kako objašnjava: „To [ime Donald Trump] ima iste brojeve kao i Mesija. Nije dobro. To je kao najbolje. To je poput čuda! “

Začuje se Trump kako pita: “Zašto 424?” a Furman ponavlja, “To je poput Mesije.” Kroz preklapajuće glasove jasno je da sustolnici predsjedniku Trumpu pokušavaju objasniti značaj gematrije (židovske numerologije).

Parnas pojašnjava da je Mesija „osoba koja dolazi spasiti cijeli svijet. Dakle, to je kao da ste spasitelj Ukrajine. “

Furman dodaje: „Nevjerojatno je. Svi Židovi u Ukrajini mole za vas. “

Video možete vidjeti ovdje:

https://www.israel365news.com/144133/secret-recording-reveals-head-rabbi-connected-trump-to-messiah/

Video je tajno snimljen mobitelom u travnju 2018. tijekom večere za prikupljanje sredstava na kojoj su američki poslovni ljudi Lev Parnas i Igor Fruman sjedili s predsjednikom Trumpom.

Ovo nije izdvojen slučaj da rabini Trumpa povezuju sa Mesijom. Na videu iz kojega smo izrezali sliku ispod, rabin objašnjava zašto je Trump Mesija za američku naciju. Po njemu je Mesija netko tko stanje u državi izokrene suprotno u smislu prosperiteta, blagostanja i mira. Mesija uzima naciju koja je u kolapsu zbog zlog nemorala i okreće situaciju. To je Mesija. Kaže rabin sa slike ispod.

Rabin Glazerson stručnjak u židovskoj numerologiji, poznatoj kao gematrija, pronašao je riječi Donald Trump i predsjednik SAD-a uz riječ Koresh (na hebrejskom‘ Cyrus). Sve su ove riječi bile uz riječ Mesija.

Video možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=9wBRi51ZL5A

U videu rabin Glazerson na ponekad slabo razumljivom engleskom objašnjava svoja gematrijska otkrića.

Dok rabini još uvijek čekaju Mesiju, jasno je da će Židovski narod zbog svega toga morati jako patiti, dok konačno ne dođu do Istine.

„ Oni Židovi će konačno spoznati da sam Ja Mesija, a njihovo propovijedanje Istine će također biti odbačeno u stranu i izbačeno da trune poput trupla, od lažnog proroka i Antikrista. I opet ovaj odabrani narod neće umrijeti.“

  Knjiga Istine – Isus Krist Jedini Mesija – 15. travnja 2012.