Razmišljate o cijepljenju? Poznati egzorcist upozorava da je KRAJ blizu!

Na vrhuncu smo psihološkog rata za naše tijelo i našu dušu. Mnogi su već pali, a demoni sada dolaze po našu djecu. No, ne zaboravite mi smo kao roditelji pred Bogom odgovorni za njih.

Već znate da su djeca otporna na covid, a jučer su vam otvoreno priznali da je ovo „cijepljenje“ eksperiment na vašoj djeci i da se od toga „cjepiva“ može umrijeti. Da podsjetimo, to dvoje rekli su jučer na televiziji Alemka Markotić i Mate Uzinić.

Uzinić za HTV:

Ja bih, kao katolički svećenik, puno radije da, ako je to potrebno, umrem zbog toga što sam se cijepio negoli da ja, zbog toga što se nisam cijepio, bilo kome uzrokujem bolest i smrt.

Markotić na Laudato tv:

A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva. Dakle puno puta smo brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno, kad primi. Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put.

Ovaj covid je svašta izvlačio. Neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.

Kao što vidite maske su odavno pale i sada su kočnice skroz popustile: masonska vlast otvoreno progoni potlačeni narod, provodi politiku istrjebljenja, privodi one koji se usprotive i putem medija prijeti koncentracijskim logorima. Zato je danas masonski drugar Macron, pohitio našem tiraninu u pomoć kad je vidio kako mu se opasno ljulja stolica.

No, sada imamo i duhovnu potvrdu zašto su im kočnice popustile i zašto su u panici. Vjerojatno najpoznatiji egzorcist današnjice, o. Chad Ripperger, govoreći o svojim iskustvima iz egzorcizama kaže kako se demoni i vlade (političari) ponašaju poput supružnika zlostavljača koji govori laži zlostavljanome, a onda osuđuje zlostavljanoga što ne vjeruje u te laži zlostavljačkim ponašanjem dovodeći u pitanje zdrav razum zlostavljanoga. Tako se nasilje u obitelji preslikava na nasilje na razini države.

O Ripperger kaže da se može vidjeti da su vlade u „panici“, te da „čine sve što mogu… najbrže što mogu, bez puno razmišljanja“. Povezao je paniku koju je vidio u vladinim poslovima s panikom koju je vidio u demonu kojeg je istjerivao. Ripperger vjeruje da su u vladi i Crkvi dužnosnici trenutačno “skloni preopterećenju” jer “postaju prenagljeni… shvaćaju da im vrijeme postaje kratko i zato moraju ‘nešto učiniti’.”

Egzorcist Ripperger: ova panika kojoj svjedočimo… oni se doslovno batrgaju u geopolitičkoj situaciji… pa čak i u određenoj mjeri unutar Crkve.

Ripperger objašnjava zašto je to tako:

Demoni znaju da je njihovo vrijeme ograničeno, pa pokušavaju suzbiti bilo što… zato ćemo početi svjedočiti kako vlade postaju sve više tiranske… ovo je pokazatelj da su skroz izgubili kompas … jer toliko blefiraju… lažu jer im je vremena jako malo.

A da je sotonjarama vremena malo o. Ripperger je saznao tijekom egzorcizma od demona, kojeg je prisilio da mu to sam kaže. Zapovjedio je demonu koji se predstavio kao Beelzebub da objasni motive za svoje ponašanje, a demon je počeo plakati, priznajući da se Bog sprema ukinuti njegovu moć nad Crkvom.

Zato ljubljeni, izdržite još malo! Ne budite i vi u panici, ne dajte da vas slome ovim psihološkim ratom, ne dajte svoje tijelo, svoju dušu.

Ne dajte svoju djecu – pred Bogom ćete odgovarati ako u svoje dijete ubrizgate sotonski serum stvoren ubijanjem nevine dječice u utrobi i ako tako okaljate Njegovo stvorenje.

Ako se i dalje dvoumite oko cijepljenja sebe ili svoje djece – razmislite, naša realnost uskoro će biti ova: drhtat ćemo kao šiba pred Božjim Sudom dok budemo gledali one koji su se kitili lažnim prorokom, kako ih demoni odvode svezane u paklene vatre.

One blagoslovljene, koji su izdržali ovo iskušenje Božji Anđeli povesti će u Vječnu Slavu.  Amen.