Rezolucija 6 666 – Antikristove horde dolaze po vas

Stvari se rapidno događaju i sve što je prihvaćeno u SAD-u vrlo brzo će doći i kod nas, tako da ova vijest nije ni u kojemu slučaju znanstvena fantastika ni teorija zavjere, već sirova stvarnost.

Na datum 1. svibnja 2020. Amerika je dobila novi zakon: https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1

 

Ova rezolucija je za Covid-19 testiranje, dohvaćanje i kontaktiranje svakoga.

TRACE ACT ( TESTING, REACHING AND CONTACTING EVERYONE). Uveli su je demokrati. Rezolucija se već probno testira u Kaliforniji.

Ovaj zakon znači da se dopušta pojedincima da uđu u vašu kuću, bez naloga i da ustanove ima li netko u kući kašalj, povišenu temperaturu i slično. Ako postoji „osnovana sumnja“ da imate Covid-19, po ovom zakonu vlast ima pravo odvesti vas ili vaše ukućane u nepoznatom pravcu.

Oni će negdje provoditi testiranje, ali testiranje se već pokazalo nepouzdano, jer se u mnogim slučajevima test pokazao pozivan na Covid-19 i to kod osoba koje su cijepljene protiv gripe, a nisu bolesne.

To doslovno znači da ako ste se cijepili protiv gripe, test će pokazati da bolujete od Covid-19, iako nemate ni Covid-19 ni gripu. U videu ispod, Doktor Buttar objašnjava ovaj realni scenario, kada se događa da ima puno lažno pozitivnih testova.

Video možete pogledati OVDJE.

Bogu hvala, u Americi ima puno doktora koji su se javno izjasnili protiv ovog ludila i čine sve što mogu da alarmiraju ljudi. U Hrvatskoj je takva tišina i cenzura da nam samo Majka Božja i Duh Sveti mogu pomoći.

Sličan zakon možete očekivati i kod nas ubrzo. U Americi će ovo zasigurno izazvati veliki fizički otpor, neki spominju i građanski rat, što će biti kod nas to samo Bog zna.

Jedno je sigurno, kad vas ili vašu djecu ili vaše roditelje izvuku iz kuće pod dijagnozom Covid-19 i stave vas na respirator, šanse za preživljavanje su vam otprilike kao u Aushwitzu. U SAD-u za jedno proglašenje Covid-19 smrti, ustanove dobivaju 13 000 dolara.

 

Ljudi probudite se, prije nego vas trajno uspavaju!

Ovaj sotonistički zakon TRACE ACT, što u prijevodu znači locirati nekoga, tragati za nekim, loviti nekoga, otvorio je sezonu lova na sve koji smetaju globalističkom sustavu. Najprije su nas razdvojili od naših susjeda, prijatelja i socijalnih kontakata. Sada dolaze razdvojiti obitelj, posebno djecu i roditelje.

Jedina obrana protiv ovoga je Pečat Živoga Boga.

Imate li vi Pečat Živoga Boga, kako vam ga je Bog Otac dao kroz Knjigu Istine?

Jeste li spremni za suočavanje s Antikristom?

Ovo je jedna od peticija koja se potpisuje diljem svijeta, protiv ovog 6 666 zakona.

https://www.change.org/p/rand-paul-stop-h-r-6666-from-being-passed-and-immediately-remove-all-supporting-parties-from-office-f67c86c8-0791-40a4-8447-6c63c4f27ccb

H.R. (House Resolution) 6666 dizajniran je tako da unese globalnu Vladu u vašu kuću i u vaše osobne i obiteljske stvari.

H.R. 6666 Dodjeljuje prava i kontrolu Vladi koja oduzima prava roditelja i obitelji na osobne zdravstvene odluke.

Svi političari koji podržavaju H.R. 6666 trebali bi biti smijenjeni s dužnosti. Žele uzurpirati obiteljski patrijarhat. Stoga oni u srcu nemaju najbolji interes obitelji i ne bi ih trebali predstavljati.

Tako piše u peticiji. Političari bi trebali biti smijenjeni, ali neće biti, jer znamo da će im biti dana takva politička vlast, da mogu izvršiti ovakav ili sličan progon, radeći za Antikrista.

Naš jedini izlaz iz ovoga je osobno obraćenje. Ljudi, počnite ozbiljno studirati Knjigu Istine. Krajnje je vrijeme.

2 komentara

  1. Ivan

    Knjigu Istine nece se prihvatiti, nece se ozbiljno uzeti u razmatranje dok god zemlju planet ne uđe u vrijeme rata, gladi, progona i cipiranja… dok god nebude pritiscen kusnjama, bolima, tjeskobama i uzasima antikrista i zloga, jer covjek je tvrdoglav, zatvoren duhom, nestalnog srca… molimo…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *