Roditelji, evo dokaza da sustav ubija, a potom ignorira smrt naše djece

Pitanje roditeljima: Ako sustav ne priznaje da je cjepivo uzročnik smrti potpuno zdravog dječaka dva dana nakon cijepljenja, zašto mislite da će to priznati kad dijete umre dvije do tri godine nakon cijepljenja, kako se realno očekuje za većinu slučajeva.

Petnaestogodišnji dječak iz okruga Sonoma u Kaliforniji umro je dva dana nakon što je primio drugu dozu cjepiva Pfizer COVID-19, a drugi značajni uvjeti nisu doprinijeli njegovoj smrti, potvrđeno je iz izvješća o smrti.

Neimenovani tinejdžer umro je od stresne kardiomiopatije s upalom koronarnih arterija u lipnju ove godine, prema izvješću istrage iz Ureda šerifa okruga Sonoma.

Preminuli dječak pronađen je bez znakova života u svojoj spavaćoj sobi, nakon što je majka ušla kako bi provjerila zašto se nije još probudio te je proglašen mrtvim na licu mjesta.

Tijelo je prevezeno u mrtvačnicu okruga Sonoma, gdje ga je sudski patolog registrirao za obdukcijski pregled.

Nije bilo nikakvih drugih značajnih uzroka koji doprinose navedenoj smrti.

Okrug Sonoma istražio je smrt s Kalifornijskim državnim ministarstvom zdravlja i Centrom za kontrolu bolesti (CDC), izvijestio je Press Democrat.

Istraga nije izravno pripisala dječakovu smrt cijepljenju, unatoč vremenskoj povezanosti, nedostatku drugih zdravstvenih problema i dobro dokumentiranim srčanim nuspojavama povezanim s eksperimentalnim cjepivima protiv COVID-a.

Iako je u lipnju Uprava za hranu i lijekove (FDA) upozorila da je cjepivo Pfizera vjerojatno povezano s upalom srca (mikarditisom), nakon što je primila više od 1.200 prijava o miokarditisu i perikarditisu nakon cijepljenja protiv COVID-19. Velika većina slučajeva uključivala je muškarce, a više od 39 posto uključivalo je osobe mlađe od 30 godina.

Od rujna je VAERS, sustav za praćenje ozljeda cjepiva koji nadziru FDA i CDC, zaprimio 1.590 prijava upala srčanog mišića među mladima.

Utvrđeno je da VAERS zahvaća samo oko 1 posto svih nuspojava povezanih s cjepivom. To je zbog toga što sustav ne prijavljuje ozljede, nego je taj posao prepušten stradalim pacijentima i njihovoj rodbini.

S tim da liječnici ne informiraju pacijente o ovome sustavu, da se u slučaju bilo kakvih nuspojava trebaju obratiti tu i tu i popuniti formulare te i te i tako dalje.

Zbog toga je samo 1% slučajeva procesuirano i u biti službeno prijavljeno.

Jer to sustavu nije interes, a ovakva mogućnost prijave je ostavljena samo da se zadovolje pravni uvjeti.

Od 1. listopada VAERS -u je prijavljeno ukupno oko 9.000 ukupnih slučajeva upale srčanog mišića nakon cijepljenja protiv COVID -a, prema openvaers.com.

Stresna kardiomiopatija, koja uključuje brzo slabljenje srca, je identificirana nakon injekcije cjepiva protiv COVID-19. Izvješće nedavno objavljeno u American Journal of Therapeutics detaljno opisuje slučaj 65-godišnje žene koja je razvila stanje u roku od nekoliko dana nakon što je ranije ove godine uzela cjepivo Moderna.

Smrt tinejdžera okruga Sonoma nalikuje smrti 13-godišnjeg dječaka iz Michigana koji je umro ovog ljeta nakon što je na sličan način primio drugu dozu Pfizer cjepiva.

Obdukcija do tada potpuno zdravog dječaka otkrila je i neočekivane probleme sa srcem, otkrila je njegova teta u lipnju.

Djeca i adolescenti imaju izuzetno nizak rizik od smrti od virusa i 0,00-0,03 posto smrtnosti od COVID-a, prema podacima Američke akademije za pedijatriju.

Neshvatljivo je zašto bi bilo koji roditelj cijepljenjem izložio svoje dijete ovim očitim rizicima, te realno puno gorim posljedicama kroz iduće tri godine nakon primitka cjepiva.

Ponavljamo pitanje roditeljima: Ako sustav ne priznaje da je cjepivo uzročnik smrti potpuno zdravog dječaka dva dana nakon cijepljenja, zašto mislite da će to priznati kad dijete umre dvije do tri godine nakon cijepljenja, kako se realno očekuje za većinu slučajeva.

Poruka roditeljima koji su se cijepili i sada se predomišljaju oko svega i nisu sigurni da li cijepiti svoju djecu.

Ne dajte da vaša ljubav prema vašem egu bude veća od vaše ljubavi prema vašoj djeci. Ako ste pogriješili i učinili to u neznanju, to nije sramota, dapače razumljivo je. Mi svi griješimo i ponekad donosimo loše odluke. Ali sada je vrijeme da zaboravimo sebe i žrtvujemo svoje ja za našu djecu.