Roditelji jedini imaju apsolutno pravo i dužnost braniti zdravlje svoje djece

Na konferenciji nacionalnog stožera ili hrvatske paravlade od 17. rujna 2021. moglo se čuti Alemku Markotić dok je govorila o novostima iz ružne naše EU.

Između ostalog je izbacila iz svojih usta:

“Dosta zemalja je intenziviralo cijepljenje djece, s dobrim rezultatima i dobrim odgovorom, pa i same djece. Kolega iz Portugala je rekao da djeca kažu roditeljima da se žele cijepiti i živjeti normalnije, a roditelji su skeptičniji”, rekla je.

“Djeca su populacija koju moramo štititi. Bitno je da djeca većinom jako dobro prihvaćaju mjere. Djeca su nekad pametnija i odgovornija od odraslih. Pustimo da odluke donosi struka, a ne javnost.“ nastavila je.

„Ili ćemo dati povjerenje stručnjacima ili ćemo vjerovati ljudima koji znanje crpe iz Facebook objava.“, zaključila je.

Draga naša Alemka, koja si plaćenica novog svjetskog poretka i ni u kojemu slučaju nisi neovisan znanstvenik ni stručnjak, nego jednostavno osoba kojoj netko prevede ili sama prevodiš dokumente i naputke koje dobivaš na engleskom jeziku i onda to ponavljaš kao papagaj s mitraljezom u rukama, ovaj put si mitraljez pun smrtonosnih uboda uperila prema našoj djeci.

Da Alemka, možda to tebi zvuči čudno, ali djeca su naša, to znači nas roditelja, nisu vlasništvo struke ni države. Mi roditelji smo povjerili našu djecu institucijama da ih obrazuju, međutim one su izigrale naše povjerenje i pojedinci koji rade u tim institucijama također su izigrani u svojim filantropskim namjerama da služe roditeljima i djeci i obrazuju ih. Umjesto toga sve se pretvara u bal vampira i polako filantrope institucija pretvara u zombije koji na svojim rukama imaju krv naše djece.

Djeca nisu pametnija od odraslih, djeca su tu da ih se odgaja i obrazuje, djeca pitaju, djeca slušaju i vjeruju odraslima. Djeca nemaju životno iskustvo, djeca su naivna i nevina.

Vaš pokušaj da donesete životno važne odluke za našu djecu je osuđen na propast i sigurno vam neće proći. Zašto?

Zato što vam to pravo nije dao nitko. Nije vam ga dao Gospodin Bog jer ga je dao roditeljima. Nisu vam ga dali ni roditelji, jer da to pravo imate, ne bi ga sada na ovakav način pokušavali oteti. Vi i razno razni fušerski ministri.

Uz sve to još se predstavljate katolicima i kršćanima i tako živite i širite Antikristovo anti evanđelje.

Zanimljivo je da je privatno Hrvatsko katoličko sveučilište, čiji je osnivač Zagrebačka nadbiskupija, najavilo od ove akademske godine pokretanje studija medicine. Među 25 sveučilišnih profesora novog studija medicine, čija su imena objavljena na stranicama Katoličkog sveučilišta, navedena je i Alemka Markotić.

Pitanje za kardinala Bozanića i hrvatske biskupe:

Dragi naši uzoriti, tako bi trebalo biti, uvodite li trenutno neko novo anti Evanđelje u Crkvi u Hrvata?

Po njemu ispada da su Sveti Josip i Marija naša Gospa umjesto da bježe u Egipat, trebali ostati u Betlehemu i predati Dijete Isusa u ruke Herodovim krvnicima.

Je li to slika Svete Obitelji koju vi trenutno propovijedate: Podložite se, poklonite se vi i vaša djeca Herodu. Ako nećete, nemate pravo na dijete, jer ste neodgovorni i ne radite u najboljem interesu djeteta. Dijete ne treba odrastati uz oca i majku, nego uz instituciju i struku. Bog nije dao sposobnost ocu i majci da odgoje i zaštite djecu, nego je to pravo dao znanosti, instituciji, struci i farizejima?

I vi pastiri potrebni obraćenja i mi roditelji potrebni obraćenja znamo da to nije istina i da je djecu Bog dao roditeljima koji imaju apsolutno pravo odlučivati o odgoju, obrazovanju i zaštiti zdravlja svoje djece.

Zaključak: Mi crpimo znanje od mnogih istaknutih i u znanosti priznatih svjetskih stručnjaka, što Alemka nije, već je potrčkalo i plaćenica novog svjetskog poretka.

Dovoljno je ovdje spomenuti jednoga vjerojatno najautoritativnijeg znanstvenika po pitanju cjepiva u svijetu danas:

Dr. Mike Yeadon, bivši dopredsjednik Pfizera, na temu Cijepljenje Covid injekcijama školske djece od 12 do 15 godina u Velikoj Britaniji kaže:

„AKO DOZVOLITE DA SE OVO CIJEPLJENJE SPROVEDE, JAMČIM VAM OVO: BIT ĆE SMRTI SAVRŠENO ZDRAVE DJECE, a teških bolesti deset puta više.

I to bez ikakve moguće koristi.

ZNANJEM KOJIM RASPOLAŽEM OD 40 godina OBUKE I PRAKSE U TOKSIKOLOGIJI, BIOKEMIJI I FARMAKOLOGIJI, sudjelovanje u ovoj izvanrednoj zlouporabi nedužne djece za koju smo odgovorni, ne može se klasificirati na drugi način osim UBOJSTVA.“