Sad i kard. Pell! Ubijaju li nam pravovjerne prelate?

Samo nekoliko dana nakon što su slavodobitno objavili smrt pape Benedikta sada se globalistički mediji naslađuju smrću kardinala Pella. Govore o njegovim „zlostavljanjima maloljetnika“, grijehu kojeg su mu lažno stavili na leđa iako je čovjek bio nevin. A sada je isplivala na vidjelo vijest da zapravo pred samu smrt kardinal Pell dao intervju u kojem je Bergoglijevu sinodu sinodalnosti nazvao „otrovnom noćnom morom“!

Jasno je kome je smetao Pell. Kard. Pell branio je Nauk Vjere za vrijeme prve sinode heretika – sinode o obitelji, otkrivao makinacije u vatikanskim financijama i sada je napao ovu sotonsku sinodu koja prijeti da uništi Katoličku crkvu. Uz to, Pell je prošle godine poslao kardinalima memorandum u kojem je oštro kritizirao „katastrofu“ Jorgea Bergogija. Da ga ušutkaju i spriječe njegova otkrića u vatikanskim financijama prije nekoliko godina Pella su nepravedno optužili za strašno zlostavljanje maloljetnika. Za njih je bio tada mrtav, no prošao je tu kalvariju i medijski linč u Australiji, sud ga je proglasio nevinim, te se vratio u vukovima u Vatikan. Nastavio je borbu i bio oštri kritičar heretika Bergoglio, a sada je – mrtav!

Njegova smrt došla je odjednom nakon rutinskog zahvata u bolnici. Poput pape Benedikta bergolijancima je njegova smrt došla „kao naručena“. No, smijemo li posumnjati u službenu verziju priče po kojoj se radio o prirodnoj smrti?

Prvo, onima koji stalno lažu poput neprijatelja Crkve iz Vatikana, poput „demonske kupole“ svakako ne treba vjerovati! Drugo, crkvena masonerija već je ubijala pape i visoke prelate. Pisali smo nedavno o ubojstvu Ivana Pavla I. i o pokušajima ubojstva Ivana Pavla II. U tom kontekstu već je bilo svjedočanstava da se ne treba vjerovati rimskim bolnicama. Tako je papa Ivan Pavao II. skoro umro nakon atentata na njega, ali ne zbog samog atentata, nego zbog otrovane krvi koju je primio u bolnici.

Još je jedna stvar bila čudna. Sjetite se kako su od četvorice kardinala dubie, dvojica preminula nedugo nakon što je dubia poslana Bergogliju, praktično unutar godinu dana. Preživjela dvojica vrlo brzo nakon toga su utihnula, pa se sada, 7 godina nakon dubie koja ni dan danas nije odgovorena, više nitko ne usudi upitati Bergoglija za odgovor.

Knjiga Istine nam govori o tome da Kristovi neprijatelji ne će prezati od ubojstva kao sredstva provedbe svojih paklenih planova. Biblija nam govori da će mnogi Kristovi svjedoci u ovim vremena postati mučenici. Ne treba se čuditi, niti biti iznenađen. Svi mi, moramo biti spremni na to.

Bogu hvala na kardinalu Pellu. Vječni pokoj daruj mu Gospodine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *