SAD i svijet – razvoj događaja bez prevelikih iznenađenja

Sve se odvija po planu, kako smo i predvidjeli iščitavajući Knjigu Istine. Nakon predstave 6. siječnja koju je gledao cijeli svijet, uvjeren da je sve riješeno, stvari se događaju daleko od oka mainstream medija.

Važne stvari su se pokrenule u Italiji, gdje je sada jasno da je glavna organizacija vezana za prevaru na američkim izborima bila baš u Italiji, ali je velika novost da su glavni sateliti kojima su prenošeni i manipulirani podaci u vlasništvu Vatikana.

Dokazni materijal uključuje vezu između bivšeg predsjednika SAD-a Obame i bivšeg premijera Italije Matea Renzzia, kao i nekoliko visokorangiranih vojnih i civilnih talijanskih dužnosnika.

Zbog svega ovoga izdani su sudski nalozi i počela su uhićenja diljem Italije, a uhićanja kako se čini nije pošteđen ni Vatikan.

Paralelno su puštene optužnice vezane za pedofiliju i trgovinu djecom. Izgleda da ove optužnice stežu omče mnogih vratova, počevši od Bidena u SAD-u, pa sve do najviših prelata u Vatikanu.

Ovdje prenosimo jednu od objava, čovjeka koji je povezan sa najužim Trumpovim timom:

“Mnogo dokaza bavi se pedofilijom i trgovinom djecom. Zakoni zabranjuju prijenos dokaza putem interneta. Dakle, dokazi se mogu iznijeti na vidjelo samo na sudu.

Također će vam biti prikazani dokazi u pravo vrijeme i putem odgovarajućih kanala o konačnim dokazima o izbornoj prijevari i izdaji mnogih protiv naše zemlje.

Možda će najšokantniji biti majstorski postupci predsjednika Trumpa u oslobađanju naše zemlje od statusa države dužnika.

Naš financijski sustav predstavlja papirnatu prijevaru. Vrijeme je za bankrot i novi početak. Samo pomislite – bez poreza na dohodak!

Dobro vrijeme za posjedovanje zlata, srebra, zemlje itd. Realne imovine.

Opet je 1776. god. Pratite nas.”

Vojska se kreće u Kaliforniji i Washingtonu i to po danu, ne po noći. Mnogi govore o uhićenjima koja će se uskoro dogoditi širom SAD-a. Također se govori o novim dokazima i sudovima, novim sudovima jer postojeći su očigledno korumpirani. Hoće li to biti vojni sudovi ili kakvi, vidjet ćemo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *