Sada je službeno: necijepljeni nisu dobrodošli u crkvu lažnoga proroka!

Iako neupućenima možda djeluje kao da se radi o istome, no danas postoje Crkva i anticrkva. Crkva ima svoje Svete Sakramente, poput Pričesti i Ispovijedi, a anticrkva svoje bezbožne sakramente poput tzv. cijepljenja.

Nakon što je pod izlikom tzv. pandemije širom svijeta drastično smanjio broj i dostupnost Svetih Sakramenata Katoličke crkve, Bergoglio sada uvodi nove sakramente svoje anticrkve.

Cijepljenje predstavlja inicijaciju u anticrkvu i znak vjernosti lažnome proroku. Voljnim primanjem genetske injekcije u svoje tijelo, duše poručuju Bogu Ocu da odbacuju tijelo koje im je stvorio kako je zapisano u njihovom genetskom kodu i čine korak na putu prema antikristu.

Zato je jasno da necijepljeni nisu dobrodošli u crkvu lažnoga proroka. I dobro da je tako. Ovo tzv. cijepljenje predstavlja osobni odabir jeste li za Krista ili za antikrista.

Katolička crkva prihvaća sve one koji su povjerovali Kristu i spremni Ga slijediti. Ne postavlja uvjete je li netko cijepljen ili necijepljen, uzima li ovaj ili onaj lijek, ovu ili onu terapiju.

No, u anticrkvi očito nije tako. Naime, na misi koju će tijekom svoga posjeta Slovačkoj govoriti Jorge Bergoglio mogu doći samo oni koji su primili genetsku injekciju. U Katoličkoj crkvi ovo bi bilo kršenje Zakonika kanonskog prava, no u Bergoglijevoj anticrkvi ovo je važno pravilo.

Nama je Bog dao Deset Zapovijedi, anticrkvi je Bergoglio dao njegove zapovijedi, poput moralne dužnosti primanja „cjepiva“, nekakvih ekoloških zapovijedi o recikliranju, o štovanju urođeničkih idola i slično.

Ovo je jako važan moment za Bergoglija. Treba što više duša pridobiti za nečastivi sakrament cijepljenja kroz „novu evangelizaciju“. Zato je Bergoglio na propagandnoj turi, kampanji širenja „cijepljenja“ kroz Srednju i Istočnu Europu koja očito nije dovoljno duša stavila na sotonski oltar genetskog inženjeringa.

Kod nas „evanđelje cijepljenja“ propovijeda nekoliko svećenika Bergoglijeve crkve. Nažalost i iz usta samoga kardinala Bozanića izlazile su takve riječi. Novine su pisale o tome kako je HDZ angažirao naftalinca Matu Granića kako bi Bozanića i druge hrvatske prelate pridobio za promociju genocidnog cijepljenja u Hrvata.

Od ostalih, na terenu osobito je aktivan Petar Nodilo koji zahtjeva podložnost Bergoglijevom nauku o cijepljenju i pokornost mainstream medijima i režimskim znanstvenicima.

Za „ministarstvo sodomije“ zadužen je Mate Uzinić. Vodeće masonsko glasilo, Jutarnji list, objavilo je ovaj tjedan intervju sa spomenutom osobom, koja je izjavila da je njegova „dužnost mijenjati odnos prema homoseksualcima“.

Kao što vidimo svjedočimo strašnom otpadništvu, koje je bilo nezamislivo prije samo par godina i brzina pada u ponor je zapanjujuća kao i nevjerojatna lakoća spremnosti da se kocka s vlastitom dušom.

Upravo zato mi imamo za nekoliko dana seminar o Paklu, jer je Isus tražio da upozorimo svijet o stvarnosti ove vječne destinacije.

Svaka čast sve većem broju hrvatskih svećenika koji otvoreno osuđuju korona terorizam i cijepljenje.

One druge pitamo: Nije li umjesto promicanja tzv. cijepljenja i vaša dužnost u ovo doba upozoravati na opasnost od vječnog prokletstva u Paklu?

Umjesto da nas napadate i izbacujete iz crkva, ne bismo li svi zajedno trebali spašavati duše za Krista?