Sarah odlazi, grozota pustoši dolazi

Lažni prorok Bergoglio poznatiji kao uništavač, prihvatio je ne (očekivanu) ostavku kardinala Roberta Saraha prefekta Kongregacije za Bogoštovlje i disciplinu Sakramenata, osam mjeseci nakon što je kardinal Sarah ponudio ostavku, poučen iskustvom da su svi pravovjerni kardinali eksplicitno smijenjeni nakon svog 75-og rođendana.

Kardinal Sarah je već krajem lipnja prošle godine podnio ostavku, no lažni prorok mu je dopustio još malo vremena biti na toj funkciji.

Do dolaska lažnog proroka Bergoglija na mjesto pape, bilo je uobičajeno ostaviti kardinale koji su valjano obavljali svoju funkciju na njihovim položajima i nakon 75 godine.

No dolaskom lažnog proroka to se promijenilo isključivo za one pravovjerne kardinale. Sjetimo se abruptne smjene kardinala Gerharda Mullera, Burkea itd…

Vatikanski tiskovni ured najavio je odlazak kardinala Saraha u subotu, a da nije kako to obično biva, imenovao novog koji bi trebao zauzeti njegovo mjesto.

“Danas je Papa prihvatio moju ostavku na dužnost prefekta Kongregacije za Bogoštovlje i disciplinu Sakramenata, nakon mog sedamdeset i petog rođendana”, tweetovao je kardinal.

“Ja sam u Božjim Rukama. Jedina stijena je Krist. Sastat ćemo se vrlo brzo u Rimu i drugdje”, dodao je.

 

Kardinal Sarah bio je uočljiva svjetla figura u sadašnjem blasfemičnom Vatikanu.

Unatoč gotovo pokorničkog i samozatajnog stava, njegove rijetke riječi koje su znali povremeno prenijeti mediji, redovito su izazvale bijesnu reakciju Vatikanskih kardinala uljeza, kao i lažnog proroka Bergoglia.

Iza sebe ovaj Božji kardinal ostavio je hvale vrijedna djela, koja je napisao za vrijeme obnašanja svoje funkcije pod čizmom lažnog proroka Bergoglia.

Bog ili Ništa (2015), Snaga Tišine (2016), Zamalo će večer i dan je na izmaku (2019), Iz dubine naših srca(2020),  djela su koja opisuju težinu sadašnjeg Crkvenog raskola.

Iz tih djela mogla se isčitati sva patnja koju je ovaj pravovjerni kardinal morao podnijeti za vrijeme obnašanja svoje funkcije.

Vatikanski promatrači uočili su veliku sličnost u prihvaćanju ostavke kardinala Saraha i ostavke tradicionalno nastrojenog kardinala Gerharda Müllera, koji je tada bio na mjestu šefa Kongregacije za nauk vjere.

Ovdje navodimo i to da je lažni prorok Bergoglio 2014. izravno smijenio kardinala Raymonda Burkea degradiravši ga s pozicije najvišeg suda u Vatikanu.

Nije slučajno da su to tzv. kardinali dubie, koji još nisu dobili odgovore na svoja pitanja, koja su postavili lažnom proroku Bergogliu davne 2016 godine.

Micanjem kardinala Saraha imamo tri manje tradicionalno nastrojena glasa u Vatikanskoj Kuriji.

Sada je sve spremno za ukidanje svagdanje žrtve. Grozota pustoši dolazi.

One Comment

  1. Ivana

    Čeka nas veliki crkveni raskol na pola,pa ta polovica na pola.Ostaje vjerni ostatak jedna trećina vjernika.Pomozi nam Gospodine Isuse Kriste da te ne zatajimo ili nedaj Bože izdamo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *