SCOTUS će saslušati slučajeve izbornih prijevara za Pensilvaniju, Michigan i Georgiu

Vrhovni sud Sjedinjenih Država (SCOTUS) trebao bi saslušati brojne važne slučajeve izbornih prijevara. SCOTUS bi sada trebao razmotriti slučajeve prijevara birača za Pennsylvaniju, Michigan i Georgiu 19. veljače 2021. Pravnici će saslušati slučajeve koji se tiču ​​raširenih prijevara na predsjedničkim izborima 2020. Među onima koji će se saslušati su izborni slučaj republikanskog zastupnika Mikea Kellyja u Pennsylvaniji, izborni slučaj pro-Trumpove odvjetnice Sidney Powell u Michiganu i izborni slučaj odvjetnika Lin Wooda iz Georgije.

Slučajevi osporavaju izborne rezultate 2020. godine i preispituju glasačke listiće.

Gotovo svaka parnica dovodi u pitanje proširenu upotrebu glasačkih listića u mnogim državama, prema The Washington Examineru. Odluka je uslijedila nakon što je sud početkom siječnja odbio ubrzati sve parnice povezane s izborima.

No nakon što ih je sud odbio, mnogi su odvjetnici rekli da su izazovi i dalje važni i da mogu imati dugoročne posljedice na pravičnost izbora.

Trumpov odvjetnik John Eastman rekao je za Washington Examiner da je čak i kada Trump nije više u uredu, važno riješiti pitanja pokrenuta proširenim glasovanjem e-mailom. “Naše pravno pitanje”, rekao je, misleći na način na koji je Pennsylvania provela izbore 2020., “ostaje važno i potrebna je revizija suda”.

Također će se saslušati slučaj odvjetničke odbrane odvjetnika Lin Wooda iz Georgije.

Slično tome, Kellyjev odvjetnik Greg Teufel upozorio je da desetogodišnji kongresmen i glavni Trumpov saveznik ne namjerava odustati od tužbe. Kako se parnica o izborima nastavlja odvijati na sudovima, mnogi zakonodavci republikanske države započeli su s uvođenjem zakona o ograničavanju glasanja putem e-maila. Govoreći nedavno o svom slučaju, Powell je podijelila svoja razmišljanja o izborima 2020. tijekom inauguracije Joea Bidena na Skyline News. “On [Trump] imao je oko 80 milijuna glasova, a Biden je imao puno manje od toga, osim činjenice da su stotine tisuća Bidenovih glasova bile prijevara “, rekla je Powell.”

Bilo je stotina tisuća lažnih glasačkih listića “, dodala je.

“Preokrenutih glasova bilo je u algoritmima pokrenutim u različitim strojevima, a ne samo onima iz Dominiona . “

Nakon što je u Senatu oslobođen od lažne optužbe za poticanje na pobunu, oglasio se i Trump riječima:

“Naš povijesni, domoljubni i lijepi pokret “Make America Great Again” tek je započeo. U mjesecima koji slijede imam puno toga za podijeliti s vama i radujem se što ćemo nastaviti naše nevjerojatno zajedničko putovanje kako bismo postigli američku veličanstvenost za sve naše ljude. Nikad nije bilo ničega sličnog”, objavio je Donald Trump.

Trump ima svoj ured predsjednika i čini se da nije previše zabrinut zbog novo nastale situacije, nego svojim riječima i djelima i dalje širi entuzijazam bolje budućnosti za Ameriku.

Neki teoretičari zavjere tvrde da je vojska ostala vjerna Ustavu tj. Trumpu, jer imaju dokaze da je Biden, na nepošten način tj. krađom izbora došao na vlast, te da samim tim nije predsjednik.

Znakovito da je već 05. veljače General Pukovnik Michael Flynn gostovao kod poznatog konzervativnog podcast voditelja Douga Billingsa koji okuplja milijune gledatelja širom svijeta. Ovo je provjerena informacija – Doug je pitao na kraju intervjua generala, što da radi sa bocom vina o koju se kladio sa svojim prijateljom za Trumpovu pobjedu na izborima. Rekao je da je sada očito Biden pobijedio i da nema druge nego da tu bocu vina da prijatelju, jer je okladu očito izgubio.

General mu je odgovorio da neka sa tom bocom sačeka još neko vrijeme…

3 komentara

  1. Ne samo što su domino glasački strojevi hakirani iz Italje, nego je i Kina umiješana u prijevaru jer joj je bilo od interesa da pobjedi ovaj komunist Biden. Trump je trebao reagirati do 20 siječnja i pozatvarat ove demokrate, budući da nije reagirao sad oni njemu rade o glavi, žele ga osuditi da je on poticao pobunu na Bijelu Kuću, što on nije učinio, jer su bili ubačeni meďu Trumpove pristaše, patriote, ljeve komunističke skupine antifa, koji su napravili nered, pa su optužili patriote. Trump je činio sve da se dokaže prijevara, imali su sve dokaze, ali su suci podkupljeni pa nije uspio ništa dokazati. Demokrati su se bojali Trumpa jer su znali ako pobjedi da im ne gine zatvor, zato su oni pod svaku cijenu htijeli ” pobjediti” Isus je rekao da će se ova Trumpova prijevara vidjeti u Upozorenju!!!

  2. Tko je je rekao ovo zadnje, rekao je i ovo predhodno, a ti lažni proroci koji se oko njega motaju što ti govoriš ja ne znam, tko su i što su, ovi proroci i vidioci koje ja znam oni se ne motaju oko njega koliko ja znam, za njih je to malo teža stvar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *