Slovenski „biskupi“ izbacili katolike iz crkava

Nakon što je zrenjaninski „biskup“ donio odluku kojom je zabranio rad svećenicima koji se nisu cijepili, sada slovenski „biskupi“ zabranjuju ulazak u crkve bez covid potvrda.

Namjerno stavljamo u navodnike ovakve „biskupe“ jer takve stvari katolički biskupi ne čine. Kako može biti pastir, a kamoli nadpastir onaj koji brani ulaz katolicima u crkvu. Je li to „crkva koja nikoga ne isključuje“, kakvu propovijeda Bergoglio? Je su li to „pastiri koji mirišu po ovcama“ što traži lažni prorok?

Ne, to nisu biskupi Katoličke crkve, to je lažna crkva, majmunska crkva koju je navijestio nadbiskup Fulton Sheen i na koju je detaljno upozorila Knjiga Istine.

Braća Slovenci ionako su već bili izbačeni iz njihovih crkava i primorani primati Svetu Pričest na dostojan način kod pojedinih svećenika koji su ostali vjerni Kristu. Oni nemaju što raditi u crkvama lažnih biskupa koji služe ruglu bergolijanske lažne crkve.

Ne zaboravimo – upravo je Bergoglio pokrenuo ovo što čine lažni biskupi u Sloveniji i Vojvodini, kada je 1. listopada donio odluku kojom se u Vatikan može ući samo s covid ausweisom.

Zrenjaninski „biskup“ upravo se i poziva na ovu odluku lažnog proroka kada donosi sotonsku odluku da zabrani rad svećenicima koji su odbili genski pripravak od abortirane djece.

Sada žestoko odjekuju Kristove riječi iz Knjige Istine dane prije osam godina:

Vrata Moje Crkve uskoro će biti zatvorena onima koji će ustrajati da ostanu vjerni tradicionalnom nasljedovanju Kršćanstva. Ova vrata će biti zalupljena vama u lice kada budete svjedočili za Mene. (poruka od 5.8.2013.)

Da, bit će sve teže svjedočiti za Krista, a oni koji to budu činili trpjet će sve veći progon, sve do Drugog Dolaska. No, braćo u Sloveniji i Vojvodini – dignite čela, nema ništa ljepše od progona radi Krista!

Nek se Bog proslavi životima našim i patnjama!

Poznata taktika sotonista, prvo kreću sa manjim cjelinama, kako bi onda zlo proširili na ostatak. Što li je kardinalu Bozaniću sada u glavi i u srcu? Prvo su onemogućili dostojno Pričešćivanje i proširili skrnavljenje Pričesti, a sada će od njega tražiti da i on izbaci necijepljene, prave katolike. Hoće li smoći snage da se odupre zlu? Bože, pomozi mu da se što prije probudi. U Knjizi Istine Krist upozorava:

Oni koji oskvrnjuju Sina Čovječjeg bit će utišani, Oni koji oskvrnjuju Njegovo Tijelo lutat će u pomutnji, izgubljeni i zbunjeni, prije nego nestanu u pustinji. (Poruka od 6.11.2014.)

Lijepo je što su se ljudi počeli okupljati na Markovom trgu, no vrijeme bi bilo da dođu na Kaptol…