Službeni podaci: posljedice korone usporedive s gripom 2016/2017!

Kad se slegne sva medijska halabuka i gebelsovska propagandna nasilnog ubrizgavanja eksperimentalnih injekcija u stanovništvo ostaje nam racionalno sagledati statistiku utjecaja korona virusa na hrvatsko stanovništvo. Uzmimo državne statističke podatke, dakle službene podatke pod kontrolom onih koji upravljaju našim narodom kako bi provodili politiku globalne zle skupine. Zanemarimo za trenutak to da su mogli i imali interes prikazati većim brojke umrlih. Što dobivamo?

Umrli 2020/21 (plavo) vs gripa 2016/17 (crveno):

 

U biti, državne brojke pokazuju da je strašna pandemija korone koja paralizira svijet već godinu dana u Hrvatskoj po broju umrlih usporediva s npr. gripom iz sezone 2016/2017. Naime, u siječnju 2017. godine 6.441 osoba preminula je u Hrvatskoj, što je više nego u siječnju ove godine, ali istina manje nego u prosincu 2020. Ukupno gledano u odnosu na prosjek perioda prije korone (2011 – 2019) u spomenutoj godini i sezoni gripe 2016/2017 broj umrlih bio je veći od prosjeka za cca 2.000 ljudi, odnosno 4% više od godišnjeg prosjeka umrlih u Hrvatskoj.

Brojke umrlih u zadnjih godinu dana, odnosno od ožujka 2020. kada je počela korona, do veljače 2021. što je zadnji podatak Državnog zavoda za statistiku daju oko 5.000 više umrlih od godišnjih prosjeka prije korone, odnosno porast od oko 9 do 10%.

Međutim, za razliku od gripe 2016/2017 treba imati na umu da su vlasti ove godine uvele teške i štetne pojave koje su zasigurno značajno povećale broj umrlih. Neke od njih naveo je lijepo V. Sinčić u europskom parlamentu:

– odgođeni desetci tisuća operacija oboljelih od raka,

– odgođeni mnogi dijagnostički pregledi koji detektiraju bolesti,

– porast mentalnih i drugih oboljenja zbog zaključavanja.

Navedimo uz to da je zaključavanje i mentalno zarobljavanje stare populacije kampanjom straha znatno ubrzalo njihovo propadanje zbog nedostatka fizičke aktivnosti, stresa i paranoje i u konačnici ubrzalo njihovo umiranje. 

Za razliku od korone, ništa od ovog gore se ne mjeri niti bilježi, ali u ukupnom broju umrlih zasigurno predstavlja veliki broj. Kad to uzmeo u obzir i ukalkuliramo povećanje broja umrlih zbog navedenih razloga u ovih 5.000 dolazimo do toga da se po smrtnosti posljednja godina ništa ne razlikuje od spomenute 2016/2017. godine odnosno ne razlikuje se u globalu od neke jače gripe.

Posljednji podaci Državnog zavoda za statistiku su umrlih u veljači 2021. Nakon ovog datuma ionako nema smisla pratiti smrtnost, jer je već tada krenulo cijepljenje koje sada znatno povećava smrtnost, a čiji je glavni cilj ionako kontrola i redukcija broja stanovnika.

Dakle, ono što je relevantno je u gore prikazanoj statistici i to na osnovu podataka koje kontroliraju zagovornici sveopćeg cijepljenja.

Time je ovo pitanje objektivizirano, a istina o koroni ogoljena. Sve je samo haranga i prljava kampanja za masovno ubrizgavanje neispitanih, nepoznatih i eksperimentalnih genskih koktela u globalno stanovništvo.