Sodoma danas

Tada pusti Gospod na Sodomu i Gomoru dažd sumpora i ognja od Gospoda, s neba. I uništi te gradove, svu nizinu sa svim stanovnicima tih gradova i sve, što je raslo na poljima.

                                                                                                                              Knjiga postanka 19, 24-25

Današnje čitanje snažno odzvanja dok čitamo vijesti iz svijeta koji nas okružuje. Četiri tisuće godina nakon Gospodnjeg uništenja Sodome i Gomore, sumporni smrad sodomije guši svakog tko se približi nekom od sveprisutnih ekrana, zaviri na Internet ili pročita neku tiskovinu.

Onima na Zapadu daleko je gore. Surova čizma LGBT nacizma gazi sve pred sobom, diktatura debilne perverzije prodire u sve pore društva, osobito vreba djecu i nastoji pretvoriti ih u umobolne robove demona perverzije. Poremećeni estradni umjetnici, političari koji su prodali dušu đavlu i druge sotonske sluge, staju u red dijabolične vojske spremne nanijeti gora zlodjela čovječanstvu od nacističkih i staljinističkih logora smrti.

Sažegli stanovnici Sodome i Gomore nisu ni do koljena današnjim sodomičarima i onima koji sustavno šire ovu pogan i prisilno je nameću stanovništvu. Na koju razinu dekadencije je pao Zapad ukazuje članak današnji s naslovnice CNN-a: „Kids are being taught about LGBTQ rights in these British schools. Some parents are saying no“. Članak govori o tome kako se roditelji jedne škole u Birminghamu bune prisilnoj indoktrinaciji sodomskom ideologijom njihove djece. Naime, britanska je vlada u veljači donijela odluku kojom propisuje prinudnu nastavu tzv. „predavanja o odnosima“ za svu djecu od 5 do 11 godina u engleskim školama koje financira vlast i „nastavu o seksu i odnosima“ za svu djecu od 11 do 16 godina. Mlade nedužne duše bacaju u sotonske okove u najradnijoj dobi, sve kako bi njihov gospodar osigurao kontinuiranu opskrbu dušama.

Čudno je što gebelsovski medij poput CNN-a uopće daje glas nekakvim roditeljima. Pitanje je koliko dugo će dozvoliti rabljenje riječi „roditelj“. No, ostatak članka vrlo brzo objašnjava pozadinu i razloge. Naime, riječ je o školi u većinskom muslimanskom kvartu i naravno jedini razlog zašto je CNN dao glas roditeljima je to što se radi o muslimanima, kojima eto smeta što im sinovi moraju čitati knjige poput „Moj sinčić princeza“. Slika i prilika današnje Zapadne Europe: degenerirana homo-hunta prisilno ispire dječji mozak perverzijom dok muslimansko stanovništvo pruža otpor. Mrak, tama, beznađe. Strahota sodomske pandemije vapi u Nebo. Zemlja zaziva Božji oganj!

Vjernik se pita – gdje je Crkva? No, vrlo brzo se podsjećamo, da je u ovim posljednjim vremenima, sodomski korov zahvatio ogroman broj pastira na Zapadu. Štoviše, oni i njihovi saveznici preuzeli su ključne položaje i vlast u Crkvi. A da je tome tako, ovih dana je stigla još jedna potvrda. Isusovac James Martin, Bergoglijev izabranik za savjetnika Ureda za komunikacije pri Svetoj Stolici, slavio je u New Yorku „misu uoči gay parade“ povodom jedne od najvećih sodomskih parada koju je svijet ikada vidio. Ovo se odigralo u župi sv. Franje Asiškog, poznatoj po zloglasnoj organizaciji „LGBT ministry“ koja promiče homoseksualne mise i druge perverzije i svetogrđa najgore vrste. Spomenuti isusovac i savjetnik Ureda za komunikacije pri Svetoj Stolici izjavio je svojim „LGBT vjernicima“ tijekom ove „službe“ kako trebaju biti nadobudni jer papa Franjo ima „LGBT prijatelje“ i jer je „imenovao mnoge kardinale, nadbiskupe i biskupe koji podupiru LGBT“.

Dok pišem ovo po Zagrebu udaraju munje i gromovi ljetne oluje. Riječi iz Knjige postanka gromoglasno odzvanjaju. Vaga Božje pravde opasno se naginje. Smiluj se Gospodine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *