Sotonisti proslavili „8. mart“ rušilačkim napadima na katoličke crkve u mnogim zemljama

Stari sotonistički pristup podrazumijeva korištenje marginaliziranih kategorija stanovništva, manipuliranje njima i u konačnici uporaba ovih kategorija stanovništva za napad na Katoličku crkvu i Božji Poredak na zemlji. Tako su u tzv. oktobarskoj revoluciji iskoristili radništvo, u tzv. seksualnoj revoluciji iskoristili žene, u SAD-u na takav način koriste Afroamerikance, a sada ponajviše koriste seksualno poremećene osobe i pervertite.

Sotona nastavlja iskorištavati žene za svoje ciljeve i tako taj mrski „praznik“ za kojeg smo se nadali da je padom berlinskog zida otišao u ropotarnicu povijesti, opet je u modi danas kada se komunizam snažno širi svijetom. Ne govorimo o „1. maju“ nego o „8. martu“. Iako će, bez sumnje, sotona iskoristiti opet radništvo i „proletarijat“, ovoga puta govorimo o prošlotjednom „prazniku žena“.

Stariji ga pamte kao dan kada bi se odala čast „drugaricama“ u kolektivu jeftinim karanfilom, a za uzvrat bi pao poljubac, dva, katkad i tri. „Drug direktor“ bi dao radnicima da si malo daju oduška i proslave „drugarstvo“, pa bi se odnikud stvorila flaša smrdljive rakije i eto prilike da se malo „proveselimo“ u smrtnom grijehu.

Danas se ovaj praznik slavi u skladu s općim porastom sotonizma u svijetu. Danas je tradicija da se u suton toga dana okupljaju poklonici ubijanja djece i marširaju ulicama gradova u pratnji svojih demona, a da ni sami ne znaju što je to što ih nagoni da iskazuju čast sotoni. Ove nesretne duše posebnu mržnju iskazuju prema Blaženoj Djevici Mariji, jer sotona ne može podnijeti da se žene, koje su za njega bijedna i odvratna bića, ugledaju na onu koja će mu uskoro svojom petom zdrobiti glavu.

Tako su ove godine za „8. mart“ napadnute katoličke crkve u mnogim zemljama. Najviše napada bilo je u Latinskoj Americi: Meksiku, Argentini, Boliviji, Salvadoru i drugim zemljama. Osobito je napadnuta najveća crkva u Americi, meksička katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije. Psihotična rulja  trgala je ogradu koja okružuje katedralu iako ih je policija suzbijala suzavcem. 

I u Pueblu u Meksiku na sličan način napadnute su svetinje Blažene Djevice, crkva Bezgrješnog Začeća. Drugdje u Meksiku slavljenici „8. marta“ išarali su crkvu grafitima Abortirajte Crkvu. Ovo je sotonistička tradicija – sjetimo se 2019. su bacali zapaljive bombe i kamenje na crkve kako u Latinskoj Americi, tako i u Španjolskoj.

I dok su u njegovoj rodnoj Argentini prosvjednici trgali ograde oko crkava i tukli policajce, lažni prorok Jorge Bergolio proslavio je “8. mart” porukom na Tweeteru u kojoj nije bilo spomena Blažene Djevice Marije, ali je tražio da se svakoj ženi oda počast, poštivanje i zaštita.

Malo žešće poruke izvikuju slavljenici “dana žena” kako u Latinskoj Americi tako i kod nas. Demonski utjecaj najčešće se očituje uzvikom: Miči krunicu s mojih jajnika! Vrlo slične transparente vidjeli smo nedavno i na Trgu bana Jelačića.

Slijedeći put kad vi ili netko od vaših poželi čestitati ili primiti čestitku za „8. mart“ sjetite se što slavite time i da li vas to svrstava s Kristove lijeve ili desne strane.

 

To su načini kako sotonini podanici slave „8. mart“. Molite za duše sotonista, feminista, sodomičara i drugih zavedenih slugu zloga, osobito za takve u hrvatskom narodu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *