Sotonistički hram tvrdi da prolife zakoni krše slobodu vršenja “vjerskog obreda” pobačaja

Sotonistički hram ponovno ispunja naslove tvrdeći da prolife zakoni krše njihovu vjersku slobodu, jer abortus smatraju religijskim obredom.

Početkom ove godine zakonodavci Utaha usvojili su zakon kojim će biti zabranjeni svi pobačaji, s iznimkama ako je majčin život u opasnosti ili u slučajevima incesta. Unatoč ovoj odredbi, sotonistički hram se protivi tome kao kršenju njihove vjerske slobode.

Daily Wire izvještava:

Prema najavi na njihovoj web stranici koja nosi slogan “Ti si svoj gospodar”, sotonisti tvrde da pobačaj može biti religijski obred sotoniste jer “sotonistički obred abortusa pruža duhovnu udobnost i potvrđuje tjelesnu autonomiju, samo-vrijednost i slobodu. “

Sotonisti svoje zahtjeve o izuzeću od ovog zakona za pobačaj temelje na zaštiti koje pružaju Državni akti o vjerskim slobodama, koji općenito zabranjuju vladi da se bitno miješa u slobodno obavljanje religije neke osobe.

Sotonisti još dodaju: “Državni zakoni koji reguliraju pobačaje obično nemaju medicinsku svrhu i ne rezultiraju boljim zdravstvenim ishodima. Stoga oni na nezakonit način ometaju pristup sotonskom ritualu pobačaja.”

Jane Essex, glasnogovornica za reproduktivna prava sotoskog hrama, tvrdi da je pobačaj ritual za pripadnike sotonskog hrama. Upoređujući ubijanje djeteta na pobačaju sa sudjelovanjem u zajedništvu, Essex je izjavila: “Mnoge države imaju zakone koji ometaju sposobnost naših članova da primjenjuju svoja vjerska uvjerenja. Nijedan kršćanin ne bi prihvatio obvezni period čekanja prije nego što sudjeluje u zajednici “, rekla je.

„Nijedan kršćanin neće tolerirati zakon koji tvrdi da je državno savjetovanje potrebno prije nego što se netko može krstiti. Naši članovi s pravom imaju vjersku slobodu da i mi obavljamo svoje rituale. “

 Essex je nastavila rekavši da je pobačaj sam po sebi satanski: “S obzirom na to da mnogi ljudi fanatično inzistiraju na tome da su svi pobačaji satanski, argumenti države će biti vrlo nepopularni”, rekla je.

Web stranica sotonskog hrama sadrži čak i upute o tome kako pravilno ritualno napraviti pobačaj u prvom tromjesečju u skladu sa principima sotonizma, uz vodič koji je dostupan za preuzimanje.

Ako ovako nastave još malo će proglasiti svojom slobodom pravo da pobiju sve koji nisu sotonisti. Oni bi to i napravili da mogu. Ovako ubijaju bebe i na taj način u kombinaciji sa crnim misama dobivaju sve više vlasti, dok ne dobiju potpunu kontrolu na zemlji.

Jedna država i jedan politički vođa Antikrist, stižu ubrzo.

Hvala Bogu to vrijeme će biti kratko i nadam se da će svi koji ovo čitaju to vrijeme preživjeti i ostati vjerni Bogu Ocu i Sinu i Duhu Svetome.

Nadam se da imate Pečat Živoga Boga koji je poklon našega Stvoritelja Boga Oca i koji nam osigurava siguran prolazak kroz Veliku Nevolju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *