Sotono-fašisti guraju cijeli Zapad u građanski rat!

Tiranin koji je na prijevaru preuzeo vlast u SAD-u objavio je sinoć da će nasilno cijepiti stotinu milijuna Amerikanaca. Joe Biden objavio je da za nekoliko dana donosi „zakon“ kojim će natjerati sve tvrtke u SAD-u  s više od 100 zaposlenih, sve vladine zaposlenike i sve radnike u zdravstvu da prime injekciju ili će u suprotnom biti kažnjeni ogromnim financijskim kaznama, otkazima i tko zna na koje sve načine.

Iza brutalnih riječi ovog dementnog starca krije se tiranija iluminata, koji su očito nezadovoljni što je njihov dečko s postera, Emmanuel Macron, popustio i nije bio dovoljno okrutan u izgladnjivanju Francuza koji nisu htjeli primiti otrovnu injekciju. Zato su preko Bidena poručili čovječanstvu da je došlo vrijeme konačnog obračuna.

Očito su i hrvatske sluge iluminata istodobno dobili naputak da krenu u napad. Iako su predstavnici tzv. stožera tjednima izjavljivali kako ne će biti obveznih covid potvrda, samo nekoliko sati nakon Bidenovog nastupa i oni najavljuju obvezu covid potvrda za zdravstvene djelatnike, a možda i neke druge kategorije građana.

Iluminati su gladni ljudske krvi, jer su sotonine prisvojene duše. Oni sada žele pokrenuti slijedeću fazu istrebljenja čovječanstva.

One koji su primili injekciju već imaju u šaci. S ostatkom čovječanstva obračunat će se ratom i izgladnjivanjem.

Mnogi republikanci bili su užasnuti Bidenovom sinoćnjom objavom. Neki su otvoreno rekli da je to objava rata i pozvali na pobunu. Guverner Floride već je najavio da će uhititi Bidenove agente koji budu pokušavali kažnjavati narod. Policajci i vatrogasci u nekim saveznim država već organiziraju posebne jedinice koje će braniti narod od Bidenovih krvoloka. S druge strane znamo da ni sotonistički odredi antife ne će mirovati.

Uz sve to, prije par dana Bidenova ministrica financija, Janet L. Yellen, je poslala pismo članovima Kongresa da bi SAD mogle bankrotirati slijedeći mjesec.

Sve to smrdi na totalni kaos i puno veći sukob od prošlogodišnjih rasnih nemira. Suočeni s izborom između eutanazije injekcijom i polagane smrti kroz izgladnjivanje, Amerikanci nemaju što za izgubiti. Ionako su već naoružani.

Australija je u jednako očajno situaciji. Nedavno smo pisali kako se ova zemlja planski godinama pripremala za pad iz demokracije u najmračniji sotono-fašizam. Novi Zeland i Kanada u stopu prate Australiju. Sotonisti svoju pobjedu u ovim zemljama slave paljenjem crkava i knjiga.

U Europi imamo kontinuirane demonstracije protiv tiranije neprijatelja čovječanstva u svim većim zemljama, poglavito Francuskoj, Njemačkoj i Italiji. Pisali smo i o tome kako je u Knjizi Istine prorečeno da će Treći svjetski rat početi nemirima koji će izbiti u ovim zemljama. Sve više djeluje kao da bi korona-tiranija mogla biti okidač, pogotovo ako znamo da Rusija i Kina ne će mirno gledati kako Zapad ponire u građanske ratove.

Dok je jedna zvijer oborena u krvi, druge ne skidaju oči s nje krvožedno dašćući, spremne da svoju žrtvu rastrgaju na komade. To je svijet sljedbenika lucifera. Svijet koji broji svoje posljednje dane, jer se Krist sprema da ga okonča.