Sretan i blagoslovljen Božić i poziv na Globalni susretu Isus čovječanstvu

Hvaljen Isus i Marija!

Dragi Križari i svi ljudi dobre volje,

sretan, blagoslovljen i miran Božić svima vama, sa željom da ljubite Isusa više nego prije i da molite za one koji ne znaju što znači ljubiti Isusa!

Svi ste pozvani da prisustvujete našem posljednjem Globalnom Križarskom Molitvenom susretu Isus čovječanstvu u ovoj godini, 26. Prosinca 2020 u 11:00 po Zagrebačkom vremenu. Zajedno kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka, proslavit ćemo najdivniji blagdan Rođenja našega Gospodina.

Registrirajte se ovdje: https://bit.ly/JTMGlobalDec26

Tema ovog Globalnog Križarskog pohoda je “Veselimo se i slavimo radosnu Svetkovinu Rođenja Gospodinova.”

U ovom Globalnom Križarskom Molitvenom susretu slavimo kao jedna, ujedinjena Vojska Ostatka radosnu proslavu Rođenja našega Gospodina. Unatoč svim životnim kušnjama i patnjama i teškim vremenima u kojima živimo, Isus nam pruža dar duboke radosti i sreće. Isus je naš jedini, istinski izvor radosti. Ovog Božića daruje nama Svojoj Istinskoj Vojsci Ostatka, duboku radost koju ne može pružiti nitko i ništa na ovom svijetu.

Ovaj će Globalni molitveni susret biti na engleskom jeziku. Međutim, tijekom ovog događaja bit će prevoditelji koji će voditi molitve na različitim jezicima, i to: francuskom, poljskom, ukrajinskom, albanskom, nizozemskom, bahaskom, indonezijskom, rumunjskom, kineskom, slovačkom i talijanskom.

Skupimo se svi kao jedna ujedinjena, Globalna Vojska Ostataka na ovom globalnom molitvenom susretu dok zajedno molimo Svetu Krunicu, Krunicu Božjeg Milosrđa, kao i Križarske Molitve. Čitat ćemo i odabrane Poruke iz Knjige Istine koje se usredotočuju na odabranu temu.

Dok slavimo Božić ove 2020., pripremimo se i duhovno kao jedna, Vojska Ostatka za Drugi Božić – skori Drugi dolazak našega Gospodina Isusa Krista, koji će se uskoro vratiti kao Kralj svemira.

Ovo je program za globalnu molitvu 26.12.2020 s početkom u 11:00:

https://docs.google.com/document/d/1FvfeIYbSjfMDaCCUELIHGjdXsk1x6y4W/edit

 

Sretan i blagoslovljen Božić i poziv na Globalni susretu Isus čovječanstvu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *