Šri Lanka primjer WEF-ovog velikog resetiranja, Nizozemska primjer uspješne narodne obrane od WEF-a

Nakon „pandemije“ društveni eksperimenti se nastavljaju. Svjetski ekonomski forum (World Economic Forum, WEF) već je na nekim zemljama proveo određene faze svog velikog resetiranja.

Početkom 2016. „stručnjaci“ iz WEF-a usredotočili su se na Šri Lanku, koja je tada postala njihov pokusni kunić. Osim Klausa Schwaba, među odgovornim za ovaj eksperiment bila su velika imena poput Georgea Sorosa, Josepha Stiglitza, ali i Harward sveučilišta.

Pod krinkom unaprjeđenja gospodarstva, tržišta rada, financijskih tržišta, te razmijene dobara, ova ekipa iz sjene htjela je vidjeti kako se radi „spasa planete“ može izgladnjivanjem smanjiti „parazitsko“ ljudsko stanovništvo. I tako je 2016. po prvi put lider Šri Lanke otišao u Davos i počeo s WEF-ovcima tikve saditi.

Tada je regionalni WEF stvorio put kojim Šri Lanka treba ići, što je nekoliko godina kasnije dovelo do katastrofe i kolapsa ove zemlje, nasilnih nemira i anarhije, nakon kojih je predsjednik bio primoran napustiti zemlju i pobjeći.

Što se dogodilo? Potaknute „zelenom“ politikom WEF-a vlasti Šri Lanke su se odlučile na društveni salto mortale: ukinuli su pesticide i umjetna gnojiva i prebacili se potpuno na organska gnojiva. U vrlo kratkom vremenu to je dovelo do urušavanja njihove proizvodnje hrane, a zatim i do velike gladi. U kolovozu 2021. proglašeno je izvanredno stanje zbog gladi. U lipnju 2022. predsjednik je u parlamentu proglasio kolaps gospodarstva. Po prvi put u povijesti, Šri Lanka je bankrotirala. Nestalo je goriva, a po cijeloj zemlji izbili su nasilni protesti gladnih građana. Početkom srpnja narod je upao u predsjednikovu kuću, a predsjednik je pobjegao u Singapur. Zanimljivo… dakle, najbrži put za uništenje društva je kroz ukidanje umjetnog gnojiva – to je „efikasnost“ uništenja koju ni dugogodišnji građanski rat u Šri Lanki nije postigao.

Kao što znamo slične „zelene“ planove ukidanja poljoprivrede WEF provodi i u drugim zemljama, štoviše i u razvijenim zemljama poput Kanade ili Nizozemske i Belgije u Europi. U Nizozemskoj, jednoj od zemalja s najjačom proizvodnjom hrane u Europi WEF je imao plan da zatvori oko 3.000 farmi. Vrlo slično kao i u Šri Lanki, krenuli su sa zloporabom tamošnjih političara kako bi se pod krinkom ekologije uvelo uništenje poljoprivrede. Sjećamo se kako su još za vrijeme lock-downa očajni nizozemski farmeri s traktorima izašli na ulice i protestirali, dok je država slala policiju na njih.

No, ovoga puta WEF nije uspio, barem za sada. Farmeri su se, naime, organizirali i osnovali svoju političku stranku, nazvanu BBB. Prije desetak dana ova stranka totalnih autsajdera pobijedila je na regionalnim izborima i tako osvojila više mjesta u parlamentu od stranke „konzervativnog“ premijera koji je marioneta WEF-a.

Mediji su se raspisali kako je to „ozbiljan udarac planu smanjenja emisije dušika za 50% do 2030“. WEF-ovi političari koji upravljaju briselskom zvijeri ostali su bez teksta. Znamo mi da će se oni brzo snaći i tražiti novi put za provođenje svojih zlih planova, ali ovaj poraz svakako će ih unazaditi i usporiti nastojanja da se uništi europska poljoprivreda i uvede sveopće izgladnjivanje stanovništva.

Nizozemska je pokazala kako narod ipak može napraviti preokret usprkos sprezi medija i korumpiranih političara. Pitanje je koliko će dugo ostati mogućnost glasanja u Europi, no sadašnji koliko-toliko slobodni izbori ipak predstavljaju ozbiljan problem ekipi iz sjene i njihovoj agendi. Narod se previše naelektrizirao za vrijeme korone, pa ga zato sada moraju otupiti i skrenuti mu pažnju na svjetski rat i druge događaje. Vidjet ćemo koliko će u tome uspjeti – svaka zemlja eksperiment je za sebe, barem do dolaska antikrista.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *