Šteta za Gloria TV

Na žalost i Gloria TV je pala pod pritiscima i oglasila jednu vijest koja ih baca u blato lažnog proroka.

Vjerojatno neki od vas prate ovu informativnu kuću, posebno poznatu po simpatičnim crtanim uratcima, ali i po proglašavanju istine.

Ipak izgleda da su nakon mnogih drugih i oni kapitulirali pred lažnom crkvom.

Saznajemo da je od 1. studenog 2020. stavljanje sumnje Franji u status pape Katoličke crkve, stavljenje prave titule „protupapa“ ili još ispravnije „lažni prorok“ u komentarima zabranjeno i kazneno djelo na gloria.tv.

Kažu da je GTV katoličko mjesto u zajedništvu s Katoličkom crkvom, u zakonitom priznanju Vrhovnog pape i u zajedništvu s članovima Crkve koja mu je podložna.

Kažu da možete iznijeti argumentirane prigovore protiv Franjinih izjava i odluka, ali nasumične uvrede protiv njega ili protiv kardinala, biskupa ili bilo koga drugog neće biti prihvaćene.

Uveli su pravilo, da neće biti rasprave, upozorenja, niti druge šanse. Korisnici koji krše gornja pravila bit će kratkotrajno protjerani.

Imenovan je moderator za provođenje ove cenzure i djeluje s punim znanjem, odobrenjem i ovlastima GTV-a.

Mi koji smo objavljivali komentare na nekim drugim “katoličkim portalima” smo prošli slično, dakle isti obrazac cenzure se provodi kroz cijelu sferu katoličkih medija, bilo ljevih ili desnih.

Bogu hvala Vojska Ostatka ima drugu komunikaciju i nije ovisna o ovim strukturama koje su nadzirane od neprijatelja Katoličke Vjere, Papinstva i Katoličke Crkve.

Kad kažemo Papinstva mislimo na sve pravovjerne Pape od Svetog Petra pa sve do Benedikta XVI zadnjeg pravog Pape na Zemlji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *