Što se to događa u Rotary splitskoj bolnici?

Mi smo 13. siječnja na ovim stranicama pisali o tragičnom događaju u Splitu, gdje je mlađa osoba koja je radila u KBC-u Split preminula, nakon što je primila buster dozu.

Koliko god su mogli, mediji su to ignorirali, a odvijao se i pravi mali informacijski rat na društvenim mrežama oko cijelog slučaja, budući da se osmrtnica nije odmah pojavila, pa su neki influenceri govorili da osoba uopće nije umrla, te su vijest koju su sami objavili, poslije demantirali.

Nakon par dana se pojavila osmrtnica, a onda su mainstream mediji napravili sve što mogu da uvjere čitatelje da ta smrt nema veze sa cjepivom.

Oni su toliko licemjerni da su na kraju članka stavili natpis, da oni koji šire lažne vijesti o takvim slučajevima podliježu krivičnoj odgovornosti.

Licemjeri, kad bi se taj isti zakon na kojega se oni pozivaju primijenio na njih, svaki urednik mainstream glasila bi dobio bar 1000 godina zatvora za sve laži i manipulacije, krive informacije i dezinformacije koje su izbljuvali u posljednje dvije godine.

U raspravu se uključio i ravnatelj splitske bolnice Julije Meštrović koji je demantirao priču koja se proteklih dana proširila Splitom i društvenim mrežama da je medicinska sestra mlađe životne dobi (34), zaposlenica KBC-a Split, nedavno preminula zbog posljedica cijepljenja nakon što je primila treću, booster dozu cjepiva.

„Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja. Prema analizi koju smo dosad napravili nema povezanosti“ – kazao je Meštrović na pitanje novinara o slučaju, te potvrdio da je djelatnica preminula.

O kakvoj on analizi govori, kad se zna da oni općenito ne rade ništa po tom pitanju. To je otprilike jednako onoj situaciji kad zapovjednik policijske postaje u velikom gradu, koji prima mito od narko mafije izjavi novinarima, da se oni trude i analiziraju, vrše istrage i obrađuju slučajeve, ali da ne mogu nikako ući u trag kriminalcima koji truju i uništavaju mladost. Onda kad se predozira dijete od nekog poznatog on izjavi da su pokrenuli opsežnu istragu, ali da taj slučaj nema povezanosti sa organiziranim kriminalom.

Zašto taj čovjek obmanjuje javnost na ovaj način i zbog čega baš u splitskoj bolnici ima toliko problema sa koronom i toliko slučajeva?

Prije otprilike godinu dana splitska podružnica Hrvatskog liječničkog zbora, Rotary Club Split, Udruga Leukemije i limfomi, te splitski ogranak Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, odlučili su da zajedno kandidiraju prof. dr. sc. Julija Meštrovića, ravnatelja KBC Split, za godišnju osobnu nagradu Grada Splita.

U obrazloženju koje je namijenjeno Komisiji za dodjelu javnih priznanja Grada Splita istakli su da je prof. dr. sc. Julije Meštrović liječnik, pedijatar, koji je sva svoja znanstvena i stručna dostignuća usmjerio prema dobrobiti djece i građana grada Splita.

E sada vi razmislite koliko i kako se ovi medicinari druže, kad su svi zajedno skupa sa ili u Rotary masonskim pionirima došli do ove ideje u doba najžešćeg proboja korona krize prije godinu dana.

Je li ta povezanost sa masonerijom i sotonistima razlog ove situacije u splitskoj bolnici, gdje ima puno covid slučajeva, gdje puno ljudi strada na respiratorima i gdje se ne daje nikakva mogućnost da bi covid cjepivo bilo uzrok nečije smrti?  

Tko hoće istražiti i vidjeti doći će do istine, kao i čovjek iz Sesvetskog Kraljevca na videu OVDJE, koji je sam na jednostavan način istražio i dokazao glupost i laž korona narativa u kojemu je moguće da i naranča bude pozitivna na covid.

Tko je u startu odlučio da je laž vrlina i da treba nasljedovati oca laži u tome, kako je to slučaj u masoneriji, onda će lagati do kraja u paklu.

S jedne strane molimo za masone i njihove pionire da se obrate i ne završe u paklu, ali sa druge strane ne vjerujmo im ništa.