Svećenici i laici pozvali lažnog proroka da se pokaje zbog pachamama idolatrije

Internacionalna grupa od preko 100 svećenika i laika, je javno objavila svoju izjavu u kojoj protestira zbog poganskog slavljenja pachamame, a koje se dogodilo prošlog mjeseca za vrijeme Amazonske sinode u Rimu, sa aktivnim sudjelovanjem i blagoslovom lažnog proroka Bergolija.

Oni pozivaju lažnog proroka Bergoglija, da se javno i nedvosmisleno pokaje za ove objektivno teške grijehe, te pozivaju biskupe diljem svijeta da objave očinsku korekciju lažnog proroka Bergoglija zbog ovih skandala.

Pod naslovom “Protest protiv Svetogrdnih djela pape Franje”, ova izjava otkriva osobnu odgovornost lažnog proroka Bergoglija zbog slavljenja poganskog idola u Rimu.

 

Među potpisnicima, koji uključuju više od 20 svećenika i đakona, nalaze se imena uglednih profesora: Johna Rista, Roberto de Matteija, Claudia Pierantonija, Josefa Seiferta, kao i profesora Anna Silvas.

U danima nakon izdavanja ove izjave ovim imenima su se pridružili mnogi drugi svećenici i poneki biskupi, među njima i biskup Vigano.

Svećenici i naučitelji protestiraju i osuđuju “svetogrdana i praznovjerna djela počinjena od strane pape Franje, nasljednika Petra, a koja su se dogodila na nedavnoj Amazonskoj Sinodi održanoj u Rimu,” i daju definitivne dokaze različitih incidenata poganskog slavljenja za vrijeme ove sinode.

Lažni prorok Bergoglio ugostio je pogansku ceremoniju sa kipovima pachamame u Vatikanskim Vrtovima i čak blagoslovio jednog od ovih poganskih idola. On se također molio ispred pachamama kipova u Katedrali Svetog Petra i nakon toga sudjelovao u procesiji ovih poganskih kipova prema sinodnoj dvorani.

(Slika: Jedan od idola na jednom od “liturgijskih štapova” lažnog proroka)

Kako izjava dalje navodi,

“Papa Franjo osobno je potvrdio da su ovi drveni kipovi poganski idoli. U svojoj isprici zbog micanja ovih idola iz Katoličke Crkve, on ih je nazvao njihovim pravim imenom pachamama, imenom lažne božice majke zemlje, poganskim božanstvom Južne Amerike.”

Potpisnici su jasno istaknuli da je pogansko slavljenje Katolicima neprihvatljivo:

“Klanjanje bilo kome ili bilo čemu osim jedinom pravom Bogu, Presvetom Trojstvu, prekršaj je Prve Božje Zapovijedi, kao i sudjelovanje u bilo kojem obliku obožavanja idola, osuđeno je ovom zapovijedi i teški je grijeh, neovisno o subjektivnoj krivici.”

Potpisnici su posebno istaknuli da čak i ako nekima nije bila namjera idolopoklonstvo, činjenica da su se ovi poganski idoli unijeli u Crkvu Svetog Petra, teška je uvreda Bogu i objektivno svetogrdno djelo.

Potpisnici također ističu,

“Ovi događaji mogli su se očekivati nakon što je papa Franjo potpisao Dokument o Ljudskom Bratstvu, sa Imamom Ahmad Al Tayyebom. Ovaj dokument izjavljuje da je raznolikost religija volja Božja. Uključenost pape Franje u poganske ceremonije, indikacija je da on doista misli kako klanjanje poganskim idolima predstavlja volju Božju.”

Nadalje potpisnici zaključuju,

“S poštovanjem molimo sve biskupe Katoličke Crkve, da iskažu očinsku korekciju papi Franji zbog ovih skandala, i da upozore svoja stada, da će prema božanskom učenju Katoličke vjere, oni riskirati svoje vječno spasenje ako budu slijedili njegov primjer, koji krši prvu Božju Zapovijed.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *