Svećenik koji je primio Covid cjepivo, iznenada umro

Svećenik John Fields bio je direktor za komunikaciju i vjersko obrazovanje nadbiskupije Philadelphia, koja je dio Ukrajinske grkokatoličke crkve. Obavještavajući o njegovoj smrti, nadbiskupija je izjavila da je vlč. Fields “preminuo u svom domu. Uzrok smrti tek treba utvrditi. ” Vlč. Fields je ove godine napunio 70 godina. Nedavno je Fields sudjelovao u ispitivanjima Moderninog cjepiva COVID-19, nakon što je krajem kolovoza primio e-poruku sa Sveučilišta Pennsylvania, s pitanjem želi li “sudjelovati u trećoj i posljednjoj fazi” ispitivanja cjepiva. 

Vlč. Fields je bio vrlo nestrpljiv da sudjeluje u ispitivanjima, odgovorivši s “da” na e-mail: “Bila bi to izvrsna prilika za borbu protiv ovog dosadnog virusa koji se iznenada pojavio i pustoši po cijelom svijetu, donoseći smrt i remeteći svaki aspekt našeg života.

“On je posebno izabran zbog njegove dobi, budući da je bio u dobnoj skupini koju je istraživački tim “smatrao rizičnijom skupinom za virus COVID-19”.

Prvu injekciju je primio 31. kolovoza, a drugu 1. listopada. 

Članovi Savjetodavnog odbora o cijepljenju (ACIP), upozorili su američke Centre za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), o tome da javnost treba upozoriti na potencijalne ozbiljne nuspojave cjepiva.

Vlč. Fields se dobrovoljno prijavio za testiranje cjepiva u trećoj probnoj fazi, iako cjepivo Moderna koristi stanice pobačenih beba.

Pro life grupa (Djeca Božja za život) dokazala je da Moderna “opsežno” koristi “pobačenu liniju fetalnih stanica HEK-293” u “temeljnom dizajnu mRNA tehnologije, njihovom proteinu Spike i u istraživanju, razvoju, proizvodnji i ispitivanju.”

Određeni članovi svećenstva također su govorili u vezi s moralnom prirodom takvog cjepiva i bi li ga mogao koristiti katolik. Fr. Robert Altier, svećenik u katoličkoj nadbiskupiji Saint Paul u Minneapolisu, nedavno je održao homiliju u kojoj je, opisao Modernino cjepivo kao “gnusno” jer je “dizajnirano za promjenu RNA u vašem tijelu tako da je svaka stanica u vašem tijelu tada promijenjena kako bi se mogla boriti protiv corona virusa. Ne bori se više vaš imunološki sustav – nego same stanice u vašem tijelu koje će biti promijenjene. Ovo je zlo. “

Biskup Brennan iz Fresna, u Kaliforniji, objavio je video-poruku vjernicima u svojoj biskupiji, u kojoj je potvrdio nemoral svih cjepiva, uključujući cjepiva COVID, koja u bilo kojoj fazi proizvodnje imaju bilo kakve veze s pobačenim bebama. Brennan je izjavio: „Ako je korišten materijal koji je na moralnoj razini neprihvatljiv u bilo kojoj fazi procesa razvoja cjepiva, to jest od dizajna … ispitivanja … proizvodnje … bilo koje faze, bilo čega između, ako se koristi nepoželjni materijal, ne možemo ga koristiti, ne možemo se njime okoristiti. “

Biskup Strickland iz Tylera u Teksasu također je putem Twittera upozorio ljude na cjepivo Moderna, rekavši da ono nije “moralno proizvedeno”.

“Cjepivo Moderna nije moralno proizvedeno. Nerođena djeca umrla su u pobačajima, a zatim su njihova tijela korištena kao ‘laboratorijski uzorci’. Pozivam sve koji vjeruju u svetost života da odbiju cjepivo koje je proizvedeno nemoralno”, rekao je.

Jedna medicinska sestra koja je sudjelovala u ispitivanju cjepiva protiv koronavirusa tvrtke Pfizer Inc. rekla je da je doživjela nekoliko nuspojava, što je dovodi do zabrinutosti da je možda oboljela.

Kristen Choi, docentica na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Kaliforniji u Los Angelesu, upisala se u kolovozu i primila dvije injekcije eksperimentalnog cjepiva. Nakon drugog uboda imala je glavobolju, mučninu, hladnoću i čak je dosegla temperaturu od gotovo 105F (40,5C) – najvišu u svom životu. Sada ona upozorava druge. 

Glavne velike farmaceutske tvrtke uvode COVID-19 cjepivo zasljepljujućom brzinom, ali nedovoljno brzo da bi nadmašile rastuće priče o stravičnim nuspojavama koje ta nova cjepiva uzrokuju. Za vlč. Johna Fields u Philadelphiji, glavna nuspojava je bila iznenadna smrt, možda biste htjeli razmotriti ove priče, ako razmišljate o tome da odbijete otrovni ubod zvjeri. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *