Svetkovina Marije Majke Božje Bogorodice

Danas 1. siječnja 2022., prvi dan nove godine, slavimo Svetkovinu Marije Majke Božje Bogorodice.

Upravo kroz slobodnu volju Djevice Marije, nesebičnu ljubav, poniznost i potpuno povjerenje u jedinog pravog Boga čovječanstvo je dobilo Spasitelja, novi početak, drugu priliku.

Luka 1 27:35

U šestom mjesecu poslan bi anđeo Gabriel u grad galilejski, koji se zove Nazaret, k djevici zaručenoj mužu, kojemu je bilo ime Josip, iz kuće Davidove. Ime je djevici bilo Marija. Anđeo uniđe k njoj i reče: “Zdravo, milosti puna! Gospodin je s tobom. Blagoslovljena si ti među ženama.”

Na ove riječi uplaši se ona i pomisli, što ima da znači ovaj pozdrav. Anđeo joj reče: “Ne boj se. Marija; jer si našla milost u Boga! Ti ćeš začeti i roditi sina. Nadjeni mu ime Isus. On će biti velik i zvat će se Sin Svevišnjega. Gospodin Bog dat će mu prijestolje njegova oca Davida. On će vladati nad kućom Jakovljevom u vijeke, i kraljevstvu njegovu neće biti kraja.

Marija reče anđelu: “Kako će se to dogoditi, kad ja ne poznajem muža?” Anđeo joj odgovori: “Duh Sveti doći će na tebe, i sila Svevišnjega osjenit će te. Zato će se i Sveto, što će se roditi od tebe, zvati Sin Božji.

Začeta bez grijeha, Presveta Djevica je postala živi tabernakul, mjesto Božjeg obitavanja, čija je jedina svrha bila dati Bogu tijelo i krv, naše tijelo i našu krv i tako je čovjekov Stvoritelj ponizivši se postao čovjek.

U ovoj poruci u Knjizi Istine 21. lipnja 2014. naša Majka Spasenja nas uči:

Moje drago dijete, Moj osobni Život na Zemlji je bio proživljen kroz Mog Sina, Isusa Krista. Moju Dušu je na Nebu stvorio Moj Otac, Bog Svevišnji i Moje Rođenje je bilo izvanredan Dar za čovječanstvo. Bog Me je poslao s jedinom namjerom da donesem na svijet dugo iščekivanog Mesiju. Rođenje Mog Sina je bilo čudesno i od trenutka kada je On udahnuo Svoj prvi dah, Moja jedina želja je bila da služim svakoj Njegovoj potrebi.

Kako se Božji plan nastavlja razvijati u našem vremenu, Majka Božja i naša Majka nastavit će služiti svakoj Božjoj potrebi da Njemu pomogne u našem spasenju.

Na ovu Svetkovinu Misija Isus čovječanstvu poziva svakoga od vas da nam se pridružite u molitvi u čast naše Blažene Majke.

 

 

Događaj će se održati putem Zooma 1. siječnja 2022. u 14:00 po srednjeeuropskom vremenu.

Molimo podijelite ovaj poziv među svojom obitelji i prijateljima.

Link za prijavu: https://bit.ly/JTMGlobalJanuary1