Svi biskupi su pozvani u katakombe da potpišu pakt kojim se stvara nova (lažna) crkva!

U nedjelju 20. listopada, u ranu zoru, pozvano je svih 180 biskupa sa amazonske sinode da dođu u rimske katakombe kako bi potpisali „pakt iz katakombi“.

„Pakt iz katakombi“ tajni je pakt kojega su prije 54 godine, tijekom Drugoga vatikanskoga sabora stvorili latinoamerički biskupi, koji je dao temelje marksističkoj teologiji oslobođenja.

Pred sam završetak Drugog vatikanskog koncila u bizarnom ritualu četrdeset latinoameričkih biskupa okupilo se u tajnosti u katakombama ispod Rima kako bi potpisalo pakt kojim su željeli promijeniti Katoličku crkvu.

Svaki biskup došao je na oltar i potpisao ovaj manifest koji je uključivao odricanje od svakog vlasništva i revolucionarnu borbu za crkvu siromašnih i nemoćnih.

Mnogi smatraju da je cilj ovog radikalnog pokreta bio preorijentirati Božansko poslanje koje je Isus Krist dao Crkvi prema masonskoj viziji crkve pratiteljice.

Po uzoru na latinoameričke biskupe – marksiste, u nedjelju, 20. listopada biskupi sa amazonske sinode su potpisali dokument „Pakt iz katakombi za naš zajednički dom“.

Ovo inicijativu predvodio je biskup Erwin Kräutler glavni autor heretičnog dokumenta amazonske sinode koji zastupa ređenje žena.

Dokument poziva na „dijalog sa spiritualnim tradicijama“ (kodni jezik za prihvaćanje poganstva), poziva na ekumenizam s „drugim kršćanskim zajednicama“, na „sinodalni život“ u biskupijama i župama (provedba sinodalnih hereza na razinu župa), na „hitno priznavanje“ „crkvenih službi koje već postoje u zajednicama“, na „pravo“ na „euharistijski stol“ za „službu žena koje predvode zajednice“, na smanjenu uporabu plastike i povećanu uporabu javnog prijevoza i na prihvaćanje migranata.

Veliko je pitanje koliko je biskupa kompromitirano potpisivanjem ovakvog dokumenta. Prema brazilskoj web stranici Dom potpisalo je 150 od 185 biskupa. Crux javlja da je broj niži.

 

Sada je jasno da će Bergoglijev režim vršiti pritisak da se potpisuju paktovi poput ovog i nedavnog „pakta novog humanizma“ kojima se stvara nova svjetska religija i stvara pakt s lažnim prorokom. Sad će krenuti prisila koja će se kroz hijerarhiju kapilarno spuštati na sve razine.

Gospodin je više puta u Knjizi Istine upozorio na deklaracije i paktove kojim će se od svećenika tražiti da jamče poslušnost lažnome proroku i kojim će Mu oni koji potpišu okrenuti svoja leđa.

Sada se ovo proročanstvo ostvaruje.

Tko će od biskupa ući u pakt s lažnim prorokom znat će se.

Tko će svojim potpisom jamčiti poslušnost novoj lažnoj crkvi, a ne Kristu Kralju isto ćemo znati.

Oni koji ne potpišu bit će progonjeni i izbačeni iz lažne crkve.

Oni su sluge Božje, vođe, koji će voditi Crkvu Ostatka.

4 komentara

 1. Natale

  Papà Franjo je naj vise smece koje postoji na ovome svijetu. Pitanje za velikoga papu.:Zasto ste preko noći smjenili papu Njemackog Reisingera?

 2. ivana

  Na ovaj način ispunja se proročka knjiga istine dana proroku Danijelu.zato se zove knjiga istine i zato toliko ismijana.Istina će vas osloboditi riječi su našeg Gospodina.Mnogi vole laž i život u laži.Smiluj nam se Gospodine po svom velikom milosrdju a posebno pastirima i biskupima koji će pristati na lažni nauk i lažu crkvu.

 3. Darinko

  Svako vraćanje crkve u život poput Prve kršćanske zajednice i samog Isusa iz Nazareta smatra se stvaranjem Nove svjetske religije i sotonskim djelom. Nije li takva kritika sotonsko djelo? Današnji kršćani pod vodstvom rimske kurije žive životom u kojem je dijete “previše skupo” jer je život u luksuzu kršćanskija varijanta života. EU izumire jer živi navedenim životom. Da ne govorim o abortusima svoje djece od strane današnjih kršćana. I svaki pokušaj da se kršćani ostave antikršćanskog načina života proglašava se sotonizmom. Gdje je tu kšćanstvo?

 4. Pavao

  Darinko o čemu vi pričate?

  Upravo je lažni prorok taj koji najviše gura ciljeve UN-a, među kojima su glavni oblikovanje razvoja djece po masonskim načelima putem školstva i cijepiva, abortus i kontrola stanovništva.

  Prva kršćanska zajednica nije bila uvezana sa poganima koji vladaju svijetom.

  Kršćanstvo treba biti bazirano na istini, a ne na lažnim tezama ili pretpostavkama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *