Svijet – blokade protoka informacija i blokade struje

Pružatelj internetskih usluga iz Sjevernog Idaha, YourT1WIFI, blokirao je pristup Facebooku i Twitteru kao odgovor na cenzuru s kojom se suočio Trump, čiji su računi obustavljeni na obje platforme.

YourT1Wifi poslao je e-mail svojim kupcima rekavši da će blokirati Facebook, Twitter i bilo koju drugu web stranicu koja također provodi cenzuru. Dobavljač je izjavio da odluka o tome nije bila stranačke prirode, već da zastupa moralne osnove poštene i pristojne komunikacije.

Sa druge strane čuli smo da su se i Angela Merkel, a i Francuska vlada ogradili od ovih ishitrenih odluka Twittera i Facebooka. Talijanska vlast je kako saznajemo iz neovisnih izvora učinila sve što treba da ružna slika ne izađe na svjetlo dana, ustupivši sve što je traženo, napravljen je kompromis.

U međuvremenu, Trump ima novi račun na Parleru i s njega je zaprijetio Nency Pelosi, koja je tražila da se nuklearni kodovi maknu od Trumpa. To je prijetnja nacionalnoj sigurnosti, za što je kazna do 20 godina zatvora. On kaže da imaju dokaze da je Nency u dosluhu sa KP Kina, što će dovesti do još više optužbi.

  

Ovo je jedan od aduta po kojemu ispada da će amrikanci prihvatiti novi ustroj SAD-a, samo kako bi izbjegli Kinesku vlast na svom tlu, koja neminovno dolazi sa svojim ambasadorom koji se zove Joe Biden.

Većina američkih generala to neće prihvatiti, čega se očito svjesne i vlasti u EU.

Po svijetu se događaju neobične stvari, koje su povezane sa iznenadnim nestancima struje. Ljudi koji se bave protokom informacija i internetom znaju što se događa kad se neko područje ovako blokira i zašto se to događa. Nakon što smo ovih dana to vidjeli u Italiji, Pakistanu i Njemačkoj, zadnji ovakav masivni događaj zbio se sinoć 12. 01. na području Irana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *