Tko je to bio zakrabuljen u vatikanskim ružnim jaslicama?

Kako je i očekivano, proslava ovog Božića je bila bitno drugačija, nema tu ni proslave, a tužno, ružno i sumorno lice lažnog proroka, progovara o dubokoj tami koja je u njemu I koja se nadvila nad Vatikanom.

Nije korišten glavni oltar Svetog Petra za misu lažnog proroka, koja je javna blasfemija, sa obzirom da on na Pretvorbi ne kleči. Njegova misa sigurno nije Misa, jadni su oni koji moraju sudjelovati u tome.

On je ispunio svoju božićnu poruku i blagoslov Urbi et Orbi svojim uobičajenim globalističkim floskulama i tvrdio da se Isus rodio “bez ikakvih granica, privilegija ili isključivanja”.

Također je inzistirao da će “svi imati pristup cjepivima, odnosno žigu zvjeri”. Tu se ispunja Otkrivenje 13., gdje piše da će druga zvijer postići da se žig ugradi svima. Druga zvjer je crkvena masonerija, koja vrši vlast prve zvjeri, tj. masonerije u njenom prisustvu.

Mi ne tvrdimo da je ovo žig zvjeri, ali kada dođe žig koji će ljudi biti prisiljeni prihvatiti kao i svako drugo cijepivo, lažni prorok će biti prvi koji će ga gurati, a za njim ostali biskupi, koji će postati poslušnici i robovi zvjeri.

Oni koji to odbiju, promjenit će svoje mišljenje o Knjizi Istine i prigrlit će Riječ Božju i vodit će Vojsku Ostatka. To vrijeme je brzo tu.

Tijekom blagoslova, vatikanska kamera pokazala je zastrašujuće jaslice na Trgu Svetog Petra. Tijekom Adventa, koljevka sa djetetom je bila prekrivena crvenom krpom.

Sad je nestala.


To je napravljeno namjerno i u tome je simbolika.

Je li to znači da se grozota pustoši planira sprovesti ove nadolazeće 2021 godine?

Vidjet ćemo.

Da nam je netko rekao prošlog Božića, da će za Uskrs ove godine biskupi zabraniti narodu Mise, rekli bi mu da je to nemoguće. Upravo nama nezamislivo se dogodilo. U svakom slučaju i onako ružne i ogavne ovogodišnje Vatikanske jaslice sada su još više oskvrnute.

Postavlja se pitanje je li u koljevci uopće bio mali Isus ili je tamo bio zakrabuljeni Antikrist, kojega su sada simbolično unijeli u Vatikan i tako otvorili početak procesa, vrhunac kojega će biti kada Antikrist bude fizički i javno ustoličen u lažnoj crkvi?

Znamo da se to mora dogoditi, hvala Bogu to će ujedno biti i Antikristov kraj, kao i kraj lažnog proroka.

U svakom slučaju ovo su prve jaslice ikada postavljene u Vatikanu, a i u Katoličkoj Crkvi, u kojima nema Isusa Krista Sina Božjega Rođenog na Božić. 

Posao lažnog proroka je da ukrade Isusa iz duša vjernika, katolici čuvajte se. Ako ne vjerujete Knjizi Istine uvjerite se vlastitim očima. Tu nema Isusa:

2 komentara

  1. Primož

    Još nešto u ovim anti-jaslicama: krpa crvene boje. U KI naviješteno je da će neprijatelji Božji u svojim gestama oskvrnjenja i bogohule unutar Crkve koristiti crvenu boju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *