Treba voditi računa o tome da svi u svijetu prime bar jednu smrtonosnu dozu

Ravnatelj Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus upozorio je da ne treba gajiti iluziju da je docjepljivanje dovoljno kako bi se svijet oslobodio pandemije covida-19. “Nijedna zemlja neće moći izaći iz pandemije pomoću docjepljivanja i ono nije ‘zeleno svjetlo’ za proslave kakve se planiraju”, rekao je, glavni ravnatelj WHO-a, na tiskovnoj konferenciji u Ženevi.

“Programi neselektivnog docjepljivanja imaju sve izglede da produlje pandemiju, a ne da je zaustave, jer se raspoložive doze usmjeravaju u zemlje s ionako visokom stopom procijepljenosti, dajući tako veću mogućnost virusu da se širi i mutira”, istaknuo je Tedros.

On izgleda jasno priznaje ono što neovisni znanstvenici tvrde od početka pojavljivanja mRNA cjepiva. A to je da će baš cijepljeni biti ti koji će u sebi razvijati nove varijante i koji će širiti virus.

Ali ono što je još priznao šokiralo je puno ljudi, pa razni faktografi sada imaju jako puno problema objasniti svijetu da ovaj čovjek to nije rekao i da nije tako mislio…

Kratki video pogledajte OVDJE.

Govorio je o tome da se treba fokusirati na docjepljivanje rizičnih skupina ljudi preko 60 godina. Umjesto toga neke zemlje koriste boostere za UBIJANJE DJECE što po njemu nije u redu. Onda je počeo pričati o pravičnosti.

Umjesto docjepljivanja djece koja su već cijepljena i u kojima smrtonosna doza ionako čini svoje, ali ne očigledno, trebat će proći vremena, njegov prijedlog je da bi trebalo doze namijenjene za docjepljivanje djece (koje bi ih očito i vidljivo brzo ubile, što onda za sobom povlači očite probleme) preusmjeriti na starije ljude u siromašnim zemljama koji uopće nisu cijepljeni i imaju šansu da žive još desetljećima (što uopće nije u redu gledano sa sotonističke strane).

Treba voditi računa o tome da svi prime bar jednu punu dozu, kako bi većina na ne toliko očit način bila ubijena u iduće dvije tri godine od posljedica te jedne, ali vrijedne pune doze.