U boj za Kaptol!

Prije par tjedana dali smo članak s upitom hoće li zabrana bleiburške Mise biti ‘game changer’ za Kaptol.

 

Naime, nakon umrtvljenja Stepinčeve kanonizacije kroz stari Ketteringov recept: „ako želite da se nešto nikada ne riješi osnujte povjerenstvo“, sada je na giljotinu Bergoglijevih poslušnika predvođenih Schönbornom došla na red bleiburška Misa.

 

I kako se hrvatske svetinje smjenjuju na meti bergoglijanaca bilo je logično zapitati hoće li to nagnati Kaptol da se sada jasnije svrsta kontra bergolijanske lažne crkve.

 

Odgovor smo dobili prije par dana kroz intervju kojeg je nadbiskup Želimir Puljić, predsjednik Hrvatske biskupske konferencije dao za njemačko katoličko glasilo Die Tagespost.

Kao prvo, treba istaknuti, baš kao što je užasno zasmetalo naci-sekulariste u hrvatskim medijima, Tagespost je rijedak primjer katoličkog medija u Njemačkoj koji gaji tendenciju pravovjernosti.

I ovaj izbor naših biskupa svakako je poslao jaku poruku koja ne samo da je razjarila masonske slugane u hrvatskim medijima, nego i crkvenu masoneriju u Rimu.

Drugi, logičan i ispravan potez kojeg je nadbiskup Puljić povukao je poruka neslaganja sa stavom crkve u Austriji, koji kako Puljić kaže samo raduje one koji Crkvu ne vole, te odluka da će se Misa na Bleiburškom polju ipak održati.

 

To ne samo da je ispravan i u vjeri utemeljen stav, nego i hrabar kršćanski potez vrijedan osobitog uvažavanja. Kod ocjene takvog stava moramo uzeti u obzir izrazito teške okolnosti koje okružuju hrvatske biskupe, od neprijatelja Crkve koji sjedi na Petrovoj Stolici, njemu odanih saveznika koji drže bitne crkvene pozicije u zemljama koje nas okružuju, do ogromne medijsko-političke antikristove mašinerije.

 

Vezano za spomenute, nije dugo trebalo čekati na njihovu reakciju. Kako danas prenosi dnevna truba globalističkog sekularizma u Hrvatskoj, lažni prorok poslao je i kardinalu Bozaniću svog vizitatora.

 

Uz iznimku vizitatora u Međugorju, vizitatori lažnog proroka inače su poznati po demoliranju tradicionalnih i kontemplativnih katoličkih redova.

 

Ironija je ta da hrvatski novinari govore o tome kako je vizitator poslan radi inspekcije kaptolskih financija, jer je lažni prorok tobože vitalno zainteresiran da raščisti mutne poslove u kojima je ogrezla Vatikanska banka, a dobro pamtimo kako je naglo zaustavljen kardinal Pell, kada je u reviziji vatikanskih knjiga naišao na milijarde i vidimo kako sada ispašta u praktički doživotnom zatvoru!

 

No, to su antikristovi navijači koji što prije žele vidjeti vladavinu lažne crkve na Kaptolu. Neprijateljima Crkve nije dovoljno što se dugine zastave paklenske sodomije vijore na Trgu bana Jelačića, oni žele da se ova pogan vijori i sa katedrale.

Zahtijevaju razapinjanje Krista kroz omogućavanje svetogrđa nad Svetom Pričesti.

Pohotno sanjaju o danu kada će grozota pustoši ući u zagrebačke i hrvatske crkve i kada će sotonski rituali zamijeniti Svetu Misu. Ukidanje Mise na Bleiburgu je samo početak – cilj je ukidanje Mise na Kaptolu.

 

 

Mi, koji smo ostali uz Krista, trebamo se u ovo doba moliti Gospodinu da udijeli hrabrosti našim biskupima da budu na visini zadatka kojeg im je Krist povjerio.

Da uvide kako živimo u vremenu kada se odjeljuju ovce od koza i da ne izaberu stati uz Jude, nego da hrabro svjedoče za Krista, osude hereze i izvrše svetu dužnost vođenja duša koje su im povjerene prema Kristu i da tako žive svoje svete zavjete.

Treba zazivati Blaženu Djevicu da ih zakrili Svojim Svetim Plaštem. Treba postiti ove Korizme za naše biskupe.

Borili smo se 50 godina i svladali crvenu zvijer, zajedno s Kristom svladat ćemo i zvijeri apokalipse.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *