U Makronovoj Francuskoj necijepljenima zabranjuju kupiti hranu i lijekove

“Francuski supermarketi unajmili su izbacivače kako bi zabranili ljudima kupovinu osnovnih životnih namirnica hrane i vode jer nemaju vladinu zdravstvenu putovnicu” objavio je neovisni novinar Luke Rudkowski na tweetu.

Uznemirujući video koji je poslao pokazuje svu brutalnost zaštitara dok hvata ženu sa maskom i izbacuje ju van iz trgovine kao da je vreća smeća. Žena je vidno uznemirena ovim nasiljem zaštitara i počinje vikati. Nakon toga zaštitaru prilazi i jedan muškarac te ga grdi što nije dopustio ženi kupovinu kruha i mlijeka (alimentaire- francuska riječ za osnovne prehrambene namirnice). https://twitter.com/i/status/1428774901763166217

I samo tako, cijeli svijet je poludio. U Francuskoj Emmanuela Macrona, za nepunih 6 tjedana nakon što je zahtijevao da svi građani prime COVID cijepivo ili dobiju otkaz na svojim poslovima, supermarketi su počeli unajmljivati izbacivače kako bi spriječili one koji nisu cijepljeni u kupovini hrane, vode i lijekova.

Ako ste se ikada pitali kako će izgledati kada se Žig Zvijeri implementira u ljude, sada imate priliku vidjeti uvod toga u Francuskoj.

Francuska koja je nekoć bila liberalna nacija propala je i pretvorila se u fašističku policijsku državu, u kojoj bez COVID putovnice oni koji nisu cijepljeni ne mogu kupiti osnovne životne stvari poput hrane.

Žig Zvijeri istina za sada još nije došao, ali već možemo osijetiti predokus onoga što će on predstavljati obzirom na viđeno, a biti će još i gore.

U Floridi je danas 75 doktora iz protesta otišlo sa posla, izjavljujući kako više neće moći pružati medicinsku skrb onima koji nisu cijepljeni.

Pitamo se da li će se ta zabrana proširiti i na pušače koji boluju od karcinoma pluća ili na one pretile koji boluju od dijabetesa.