U nazočnosti lažnog proroka obavljen šamansko demonski ritual u Vatikanskom vrtu

Prije gotovo 2000 godina, Sveti Petar, prvi Rimski papa, umro je mučeničkom smrću na Vatikanskom brdu. Veliko svetište i Bazilika posvećena ovom princu Apostola, uzdiže se na vrhu.

S vremenom su Katolici prestali biti progonjeni, i postupno kroz stoljeća Vatikan postaje apsolutni centar administrativne i duhovne moći Katoličke Crkve.

Ovo je potrebno naglasiti jer nije svima potpuno jasno, da je krv Svetog Petra, prvog Kristovog Vikara završila u samom centru Katoličanstva.

Ali moramo znati da su Krv Svetog Petra, Svetog Pavla i brojnih drugih kojih se svakodnevno sjećamo u Misama, prolili pogani u obrani poganstva. Ništa nije tako suprotno učenju Gospodina našega Isusa Krista, kao klanjanje poganskim idolima.

I upravo zato su misionari neumorno radili, patili i umirali kako bi zaustavili pogansko vjerovanje, od Njemačke do Baltika, od Kanade do Amazone, od Afrike do Filipina prema riječima : “Stvari koje pogani žrtvuju, žrtvuju demonima, a ne Bogu.”

I kako bi se Sveti Petar šokirao kada bi znao da na istome mjestu, koje je posvećeno njegovom mučeničkom smrću, njegov lažni nasljednik donosi pogansku odvratnost.

Dogodilo se danas, na samom otvaranju Sinode o Amazoni, kako bi se uvelo ređenje oženjenih muškarca i normalizacija sekularnog poganizma.

Lažni prorok je sudjelovao na poganskom ritualu sadnje drveta Amazonskih domorodaca u Vatikanskom vrtu.

Za to vrijeme ljudi su dizali ruke i klanjali se ispred izrezbarenih domorodačkih idola dvije trudne žene, koje navodno predstavljaju plodnost.

Lažni prorok u jednu ruku tvrdi da poštuje domorodce, a zapravo iskazuje veliko nepoštovanje jer iskorištava jadne domoroce, koje je doveo preko Atlantika da budu obične lutke na koncu za provođenje njegovog plana.

Pogledajte, ako je uopće vrijedno gledati, kratki video dotičnog poganskog rituala:

https://youtu.be/Qebfx3M7j_8

Apologet lažnog proroka Austen Ivereigh navodno tvrdi da su dva kipa gole trudnice u obredu Franjinog Vatikana bile Blažena Djevica Marija i Sveta Elizabeta.

Ako je to istina, onda je to svetogrđe.

Bilo bi besramno prikazati dvije svete žene u bikinijima i još više gole.

Svatko tko poznaje latino kulturu i njezine okultne trgovine “botanica” zna da je ovaj vatikanski obred demonska santerija  u kojoj se štuju poganske energije ili „bogovi“.

Katolički apologet i stručnjak za santerije Jesse Romero rekao je:

“Vičite s krovova: “Santerija je demonska, a katoličanstvo je jedina prava religija.” Ovaj hibrid je praznovjeran i smrtonosan za vašu dušu. “

(Jessseromero.com, “Katoličanstvo i santerija … Može li zajedno”, 11. srpnja 2017.)

Čini se da je vatikanski obred imao specifične praznovjerne poganske ceremonije Južne Amerike.

U vatikanskom ritualu, najvažniji dio je očito bila dugotrajna ceremonija zveckanja što je objašnjeno na web stranici Ayahuasca.com:

“Zveckalice su najvažnije šamansko sredstvo u Amazoniji … antropolog Jacques Chaumeil kaže da se među Yaguama zveckalica smatra glasom duhova.”

Štoviše, autohtona poganska web stranica kaže:

Šamansko zveckanje koristi se za pozivanje pomoći životinjskih i ostalih duhova … U Južnoj Americi šamanska zveckalica je najsvetiji instrument … zmijolika glava od tikve, koja sadrži duhove. Spajanje glave zveckalice s drškom simbolizira spajanje muških i ženskih elemenata u svemiru, čin koji daje zvuku instrumenta kreativnu šamansku snagu. “

ShamanicDrumming.com

Ovako obred objašnjavaju na drugoj new age stranici:

„Kada bubnjamo zajedno i zveckamo, također se povezujemo s ostalima u krugu i nastaje pozitivna dinamike grupe. Šamansko bubnjanje i zveckanje mogu biti popraćeni i šamanskim pjesmama sile. Čak i CD sa snimkama šamanskih pjesama već može dati veliku količinu energije.“

Čini se da je pravo značenje vatikanskog rituala bila vrsta poganske ceremonije plodnosti, za vještice i šamane.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *